Gittigim bolumu ben de ailem de begenmiyor. Tekrar dershaneye gondereceklermis ben universitede okurken. Nasil olacak bilmiyorum... Moralim cok bozuk. Var mi durumumda olan?
Cevabın nedir?
Eğitim & Kariyer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ailene göre hayatını yaşama gerçekten ne istiyorsun onu bil O mesleği o hayatı ailen yaşamıcak sen yaşıcaksın bir gün gelicek kızıcaksın ailene Bunu yapmak yerine kendi istediğin mesleğe karar ver
Temelin ne bilmiyorum ama hem üni. hem dershane bir arada zor Ve puanında ayrıca kırılıcak Ailen çok yukarlardan uçuyor Senin kendi kararlarını verme vaktin gelmiş Ne istediğini belirle Ve gerçekten yapabilceğin şeyi seç00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkulu dondur kanka kayıt yaptır ama dondur ya da isteğe bağlı hazırlık oku. Okula gitmesen bile olur :D
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz canim ikisini de idare et diyorlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılüniversite 1. sınıfsan işin zor çünkü okuldan gelen puanın yarıya inecek keşke beğenmediğin bölüme gitmeden önce iyi düşünüp bir daha hazırlansaydın neyse şimdi o zaman madem bölüm değiştirceksin kesin kararlısın üniversiteyi bırak doğru düzgün hazırlan bir dersanede haftaiçi olacaksın zaten üniye gitmeye zaman kalmaz etütlere soru çözümlerine katıl her gün 250 soru çöz kazanamayacağın bölüm yok..
00 Yorumla
Sana para versen verilmeyecek bir akıl veriyorum bak. Git Sağlık oku. Hemşirelik oku. Para durumun iyiyse %50 burslu kazan özele git. 15bin tl normalde %50 si 7500 de benim 4 yıl önce bu aklım olsaydı salak salak bolumleri okumazdım.
07 Yorumla
Soran+1 yılBenim bu kafam mal kafam tip kazanamaz dis hekimligi kazanamaz mf yok bende
- +1 yıl
Bak arkadaşım kazandığın bölüm mf iktisat okuyacağına zaten yarıdan çoğu sayısal. Yaşın 18-19 diye tahmin ediyorum. Üniye git onuda oku o arada matematiğin kötüyse matematiğe yüklen bir sene. Tamam fizik zor ona bişey demiyorum ama kimya heleki biyoloji çok kolay. Sana eğer iktisatı okuyacaksan ne olacağını soyliyeyim 4 yılda ve 5yılda durumuna göre okul biter. 2 seneden fazla kpss hazırlanırsın 85-90 arası bir puan alacanda atanacan. Git iktisata patlacağan kafayı sadece ygs ye patlat gerekirse 4 sene hazırlan.
Soran+1 yılCok mantikli konusuyorsun ama temelim yok mf sadece matematik yapabiliyorum biraz o da lys yapiyorum ygs matematigi yapamiyorum. Mfden hazirlansam olsa olsa muhendislik olur benden en iyi, tip olmaz. Hatta ben mahveder biyoloji kimya okurum o derece. 2 yildir tmden hazirlaniyorum ve en iyisi tmnin hukuk. Bu sene yapabilir miyim bilmiyorum zaten bu sene 4-5 soruyla kacirdim ozel hukuku. Puanim da kirilcak ne olur bilmiyorum
- +1 yıl
Bence hukuk daha zor hem kasıntı iş. İşi severek yapacaksın ki para kazanabilesin. Bence yabana atılacak bir meslek değil sağlık git olmadı 2 yıllık oku. Acil tıp teknikerliği anestezi falan en düşük puanlarla atanırsın. Zaten matematik yapamassan da mecbur yapacaksın ne iktsissat biter. Ne de okul değiştirip gittiğin mühedislikler. :) Bende soylemesi
Soran+1 yılBabam iki yilliklara sicak bakmaz
Soran+1 yılCok haklisin o kadar mezun var ki iibf omur curuyor ya bir yere gelebilmek icin zaten bankada calismak bile zor
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
3 ve son sene öğrencilerinin genelde dershaneye gittiğini biliyorumda ilk sene felan ise hiç görmedim. Zaten adaptasyonda zorluk çekiyorsan sıkıntılı olur.
00 Yorumla
+1 yılAilenin özel hukuk fşyatlarından haberi var mı acaba hiç sınıfta kalmasan 100bin tutuyor mezun olana kadar ben gitmedim bu yüzden
0184 Yorumla
Soran+1 yılSen sayisalsin
- +1 yıl
Sen nerden biliyorsun? Hem EA iyidir yani tutuyodu özeller
- +1 yıl
Özel hukuklar bu sene 20-22 bin tl arasındaydı
Soran+1 yılMekatronikcisin ordan
- +1 yıl
Anlaşıldı yine gizli iktisatçı o işler kolay deyil ailene anlat 150 bin tl niz yoksa hiç girişmeyin parayı veremezsin öyle kalırsın ortada
Soran+1 yılCok sukur var olmasa gondermezdi babam hukuk okumamki her seyden cok istiyor. Her neyse zaten yarin sinav var hazirligi gecmeyi de dusunmuyorum
- +1 yıl
Evt bende geçebilceğimi sanmıyorum hukuk öyle sandığınız gibi çok iyi bişide deyil günümüzde herkes hukukta biton avukat var savcı falan olabilirsen iyide avukat kalırsan ancak başarı ya da çevre lazım kaç erkek kafaladın herkes biliyo seni :-D
Soran+1 yılNe alaka ya hep sorularima sen geliyosun :D evet oyl ama iktisatta ne olacak kpss lazim bir suru dert bilmiyorum cok moralim bozuk sen universitedaşına iyi davranacagina kac erkek kafaladin diyosun
- +1 yıl
Destek oluyorum işte bilgilendiriyorum daha napıyım gel omzumda ağla :-D iktisata gelirsek maliye ya da bankada çalışabilirsin 2 sininde maaş ve çalışma şartları gayet iyi
Soran+1 yılCok mutsuzum... geliyor musun yarin sinava
- +1 yıl
Geliyorum şu an yoldayım takma bu kadar bak hayatınaa :-D
Soran+1 yılGirdin mi nasildi :D
- +1 yıl
Tabikide kötü :-D senin?
Soran+1 yılGecicem diye korkuyorum :D
- +1 yıl
Madem istemiyn çözmesrydin bn öyle yaptım :-D paragrafları okumadan işaretledim falan sallamayı seviyorumm:-D
Soran+1 yılGecmisik hazirligi sen?
Soran+1 yılGecmisim
- +1 yıl
Nasıl baktın ben bakamadım :-S
- +1 yıl
Sınav bilgisine uluşalımadı diye bu kaldım mı demek :-D
- +1 yıl
Bende geçmişim :-P
Soran+1 yılGecmis misin gercekten :D
- +1 yıl
Evt bende şaşırdım :-D
Soran+1 yılKac almissin :D
- +1 yıl
50 :-D sen?
Soran+1 yıl70 :D
- +1 yıl
Oo iyiki geçemiycekmişsin hee :-D
Soran+1 yılDers secimi nasil yapicaz ki kafam karisti :D
- +1 yıl
İnternetten yapılıyo aday işlemlerinden soldakileri sağa atıcakmışız ama ben hazırlığı geçtiğim halde pasif anlamadımbana geçtin diye şakamı yapıyorlar :-S
- +1 yıl
İktisatçı bana flonun internet sitesinden spor ayakkabı beğensenir misin? :-)
Soran+1 yıl:D ya bir dakika yaptin mi derw secimini pc acinca begenirim tamm :D
- +1 yıl
Yapamadom ben sistemde hazırlığı geçtimi bile belli deyil hala onsiste hazırlık yazıyo sonuçlarda geçti yazıyodu ama ders seçmedr padif durumda :-(
- +1 yıl
Bekliyorum ayakkabıyı bakalım ne kadar zevkliymişsin :-P
Soran+1 yılObisiste benim de oyle daha sonuclar fakultelere gonderilmemis ondan :D bekliyorum
Soran+1 yılIlla flodan mi bakayim :D
- +1 yıl
Tamm o zamn bende üniyi arıycaktım yarın :-D
- +1 yıl
Evt orda iade falan kolay oluyo sorgusuz iade alıyolar beğenmedüm diyip yolladım kaç kere :-D
- +1 yıl
Ne zaman geçiceksin pc ye :-/
Soran+1 yıl:D tamam bakcam ya muhendislik fakultesine de girdim sizinki daha yeni içi benimki eski ya
- +1 yıl
Ben gezdirirdim sanada işte olmuyo :-D
Soran+1 yıl:D tamam ya belki bir gun soylerim kim oldugumu
- +1 yıl
Birgünmüş oldu canım :-D Ayakkabı ne oldu bakıyım?
- +1 yıl
Bakmadın mı birazdan şipariş vercem :-/
Soran+1 yılValla sen bak cok yogunum giremiyorum pcye :D
- +1 yıl
Ohh hemen çamura yat senim için o kadar beklettim siparişi gelmşcek şimdi gidesiye ksdar bugün verdim sen mesaj atmayınca zatn :-(
Soran+1 yılNeyse zevkin iyidir umarim :D
- +1 yıl
Yardımcı olmadnki :-/
Soran+1 yılZevkliysen guzel almissindir :D
- +1 yıl
Sen zevkli misin onu anlıyamadık :-P
- +1 yıl
Ders kayıt başlamışşş :-D
Soran+1 yılYaptim simdi univ. Gidicem :D
- +1 yıl
Nedn gidiyosnki üniye? :-D
Soran+1 yılBosuna gitmisim zaten :D ders kaydi onayi icindi
- +1 yıl
Ah sh ahh sen kayseride misin? :-D
Soran+1 yılEvet :D
- +1 yıl
8 inde mühendislik fakultesinin bahçesinde miydn?
Soran+1 yılOha :D
- +1 yıl
Nası oha bahçede vardı kumral kız bana bakıp duruyodu sen miydin diye merak ettim :-D
Soran+1 yılCiddi misin sen dalga mi geciyosun :D
- +1 yıl
Ciddiyim ne olduki :-D
Soran+1 yılSen nerdeydin ki :D fakultenin icinde mi disinda mi gerci ben kimseye bakmadim :D
- +1 yıl
Bahçede kantinde heryerde vardım yani kesin sendin :-D
- +1 yıl
Bişi sorcaktım zorunlu dersler dışında ders seçtin mi? :-D
Soran+1 yılKafede bana bakan cocuk sen miydin :D evet sectim sen :D
- +1 yıl
Sen ciddi misin o sen miydin? Ben seçmedim :-( ne seçtinki zorunlular dışında bişi seçmek gerekiyo muydu?
Soran+1 yılGerekiyodu sizi bilmiyorum da bilgisayar ve ingilizce vardi secmeli
- +1 yıl
Hadi be gitti bir sene :'(
Soran+1 yılGit okula hallettir onu
- +1 yıl
Memleketteyim hem üni kapalıdır :-(
Soran+1 yılOlsun danismanini felan soyle bisi yap iste :D
- +1 yıl
Danışmana mesej attım :-D
Soran+1 yılTamam :D
- +1 yıl
Bu aeada cidden sen miydn o kız? Kantinin hemen önündeki masada oturuyodu
Soran+1 yılHangi kantindi ben universitedeki pastanede oturdum
- +1 yıl
Pastane? Ben mühendislik fakultesi ile tıpın arasındaki yerden bahsediyorum anladım kadarıyla deyilsin :-/
Soran+1 yılBen tip fakultesinin dis hekimliginin ordaki pastanedeydim degilmisim :D
- +1 yıl
Ihm anladım neyse 4 sene boyunca karşılaşırız bir arada tabi her kumral sen deyilsin o ayrı mesele :-D
Soran+1 yılDegilim :D uzuldun herhalde o kizla konusmak istiyodun :D
- +1 yıl
Doğrusu öyle bir çabam yok o okulda pek yokluk çekmem o erkek tiplerinden sonra :-D
Soran+1 yılYok yine de yakisikli tipler vardi arada :D
- +1 yıl
Ben görmedim valla :-D neyseya ben seni bulcamda napıcam daha nasıl bir tipsin onu bile bilmiyorum normalde hiç uğraşmazdım ams işte gizli olunva metak heyecan beklenti oluyo :-S
Soran+1 yılGuzel bir tipim yoldan geceler laf atar bazilari takip eder tanismak icin sen dusun :D
- +1 yıl
Bizim erkekler nefes alsa yeter hesabında :-D zaten o kadar güzelsen bulurum ben seni :-D
Soran+1 yılIyi bakalim karsima cikan her mekatronikciyi sen sanmayim da :D
- +1 yıl
Bizim karşılaşıcağımızı sanmıyorum zaten :-D
Soran+1 yılIyi bakalim :D
- +1 yıl
2. Öğretimim ben sormadın ama söliyim dedim :-D
Soran+1 yılHim ben sabah :D o zaman karsilasamayiz sanirim hic :D :D
- +1 yıl
Evt öyle olucak neyse sen bulduğun 1-2 yakışıklıyla takıl güzel çok nasılsa :-P
Soran+1 yılTakilirim bakalim adam gibi biri olursa :D
- +1 yıl
O kadar konuştuk bari adını söylede bir ara bulurum ben seni merak ettim ne kadar güzelsin :-D
Soran+1 yılHi oldu canim :D
- +1 yıl
Nolcak ya napıcam sanki :-D
Soran+1 yılOkul ne zaman aciliyor simdi 15 mi 22si mi
- +1 yıl
Hemen konu değiştir :-/ 15 inde açılıyo
- +1 yıl
Hey aldığım ayakkabıyı iade ettim bana ayakkabı beğen illa flo olmasada olur ama morhipo gibi güvenilir biyer olsun
Soran+1 yılEmir veriyo bir de :D
- +1 yıl
Yok canım yanlış anladın :-D beğenir misin diyim o zamn :-P
Soran+1 yılSiparis verme bence gorup al ben bir kere oyle yaptim pismanim :D
- +1 yıl
burada güzel ayakkabı yokki :-( bu kadar üşengeç olmaya bakıver :-D
Soran+1 yılUsengecim seni ayakkabindan tanimami istiyorsan bakayim :D :D
- +1 yıl
Tamam yeterki bakya :-D zevkli misin deyil misin onu anlıycam senin gibi güzel kızlar nasıl ayakkabı beğeniyomuş :-D
Soran+1 yılBeni de zevkimi de begenmeyenin zevkinden suphe ederim zaten :D
- +1 yıl
Hadi görelim o zaman :-D 43 numara olcak
Soran+1 yılKucukmus ayagin :D
- +1 yıl
Daha ne olcak :-D daha bakmadın mı :-/
Soran+1 yılBakmadim şu an pc yok yanimda :D
- +1 yıl
Yinemi ya hayrına pc alıcam he :-D telefondan veya tablatten bak :-D
- +1 yıl
Zevkli kız hadi görelim bakalım artık ya :-D
Soran+1 yılUsendim :D ;D bosver
- +1 yıl
Yaa lütfn :-(
Soran+1 yılUyuycam valla zaten pc yok :D
- +1 yıl
Bak sabah oldu bakmıycak mısın? :-S
- +1 yıl
https://hizliresim.com/jYYP99
https://hizliresim.com/ynn8Pj
Fiyatları aynı bari 2 sinden hangisini alıyım onu seç :-D
Soran+1 yılIkisi de kotu aslinda ama ustteki daha iyi :D
- +1 yıl
Kötü demk :-/ iyisini sen beyen diyorum yardımcı olmuyosun off :'(
Soran+1 yılNasilsa yarin okula gec gidiceksin foruma git begen :D
- +1 yıl
Geç gidicem ama zaten 14 gibi kayseride olucam eline mi yapışıcak ne üşengeç kız çıktın hem ben zevksiz biriyim gitsemde güzel seçemem :-/
Soran+1 yılTamam alma :D
- +1 yıl
O kadar muhabbetimiz var bir yardımcı olmadın aşk olsun :-/
Soran+1 yılOkuldayim :D
- +1 yıl
Nasıl beğendin mi? :-D
Soran+1 yılYok :D
- +1 yıl
Nednki :-D
- +1 yıl
Nednki nesi var :-D
Soran+1 yılSen gittin mi
- +1 yıl
Gittim sen neyini beğenmedin bakıym :-D
Soran+1 yılKacta gitti bugun okula ben 5te ciktim :D
Soran+1 yıl*gittin
- +1 yıl
4.30 gibi okuldaydm :-D
Soran+1 yılIyiymis :D
- +1 yıl
Neyini beğnmedinki okulun :-D
Soran+1 yılBugun begendim ama okulda cok abaza var belli hep bakiyolar
- +1 yıl
Bizim erkekleri falan görsen zaten gidek iki kız görek dşye geziyolar işi gücü abazalık bakmaktan ne anlıyolarsa sığır gibi bakıyolr :-D
- +1 yıl
Galiba artık benimle konuşmak istemiyosun :-D
Soran+1 yılYok ondan degil buraya fazla girmiyorum faceden mesaj geliyo ahazalar sagolsun :D
- +1 yıl
Abazalar biliyo faceni adını ben bilmiyom :
Soran+1 yılMekatronik okuyan biri eklemis o sen misin ismin v ile ya da F ile basliyo mu :D
- +1 yıl
Hayr adını bile bilmiym nası ekliyim :-D
Soran+1 yılTesaduf arkadaslrin eklemis ama mekantronikciler :D
- +1 yıl
Senide herks eklemiş cidden çok merak etmeye bşladım seni ama ben deilim onlar ben face bile kullanmıyorum :-D
- +1 yıl
Buldun mu sevgili o kadar ekliyolar bakıyolar fln? :-D
Soran+1 yılTeklifler geliyo da mal mal tipler ya bakalm :D
- +1 yıl
İsmini vermiyonki birde bn şansımı deniyim :-D
- +1 yıl
Herhangi bir kulübe üye oldun mu :-D
Soran+1 yılNasıl olcam
- +1 yıl
Adını bile söykemiyosun kaç günde bir cevap atıyosun birde soru soruyoya sölemiyom işte :
Soran+1 yılTmmmmmm
- +1 yıl
İktisatçı nasıl gidiyo?
Soran+1 yılOkul çok sıkıcı sence?
- +1 yıl
Fena deyil benim ortam yapamadın mı? Erkekler fln?:-D
Soran+1 yılErkek kanka arıyorum yok :D
- +1 yıl
Nedn? :-D
Soran+1 yılSevgili olmak istiyorlar çünkü
- +1 yıl
Doğru söylüyosn hem kızlar hem erkekler abaza ayrıca üniversitede güzl kız sayısını saysan 10 etmez
Soran+1 yılBu konuda abartıyorsun bence o kadar da değil tamam Kezban çok ama
- +1 yıl
Bizm sınıfta 0 hani fakültede üst sınıflarda var :-S
Soran+1 yılBizde çok
- +1 yıl
Sevgili yaptıysan sevgilinin ya da kendi fotonu atar mısın merak ediyorum ya
Soran+1 yılEtme :D gizemli kızım ben
- +1 yıl
Olsn sevgilinin at?
Soran+1 yılSevgilim yok
- +1 yıl
Vay nedn?
Soran+1 yılÇünkü kafama göre biri yok hepsi aynı
- +1 yıl
bir fotoğrafını atsan?
- +1 yıl
En önemli yernde cevap atmıyosn :-/
Soran+1 yılAtamam foto
- +1 yıl
Peki sen bilirsin atsaydın seninle buluşacaktım
Soran+1 yılBuluş gel bizim fakülteye :D
- +1 yıl
Nerden biliyim nası biri olduğunu az konuşsak telefonda falan gizliden konuşup duruyorz :-/
Soran+1 yıl:D gerek yok
- +1 yıl
O kadar kız tanıdım seningibisini görmedm ya meraktan ölcem ama tahmin ediyorum ki çirkin bişeysin sıradansın yani
Soran+1 yılHıhı
- +1 yıl
Belli at fotonu ya da numarnı beğenirsem buluşuruz yani :-P
Soran+1 yılAcaba ben seni beğenecek miyim
- +1 yıl
İşte konuşsak anlıycazda yok atmamda atmam nolcak sanki facede twitter'da vb yok mu sanki
Soran+1 yılGüvenemiyorum
- +1 yıl
Nası yani napıcamki sana?
Soran+1 yılBilmem
- +1 yıl
Sadece yüzünün fotoğrafını at mesajda oda mı olmaz?
Soran+1 yılİnstagram var mı
- +1 yıl
Hayr 1 ay kadar önce face Twitter instagramı kapattm yanlzca whatshap :-/
- +1 yıl
Heyy
Soran+1 yılGerek yok o zaman
- +1 yıl
Ok.
Gecmis olsun yavrum o zaman ikisi bir arada cok zor hem okul puaninda kirilicak sen en iyisi öl gitsin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ikisini de idare et diyorlar 20 puan gidecek kac bin geriye atacak bekledikleri de ucretli hukuk
İmkanı yok ikisi bir arada yürümez ya üniye gitmeyeceksin dershaneye gideceksin ya da dershaneye gitmeyeceksin üniye gideceksin babana böyle söyle bence
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlamiyor iste ikisini de ayni anda yurut diyo ikisini de boslama diyo
Soran+1 yıl2yildir hazirlaniyodum bunaldim artik ya bu 3. Yil olacak
İkisi bir anda zor olur ya. Bence su okudugun bolumu dondur. Ailenin yaninda kalip dershaneye git. O zaman daha yararini gorursun.
00 Yorumla
+1 yıldershane vakit kaybı, hem üni hem dershane aynı anda olmaz, evde kendi imkanlarınla daha iyi yaparsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılBabam illa gondericem diyor hukuk kazan diyor hep
Hem üniversite hem dershane bir arada yürütmek çok zor. Belki bir süre bölümünde okuduktan ve notlarını yüksek tuttuktan sonra başka bir bölüme geçmeyi deneyebilirsin. Daha kolay olur.
07 Yorumla
Soran+1 yılHazirlik var ilk sene ama ikisini de idare et diyorlar hem dershaneyi boslama hem de univetsiteyi diyolar hem de benden beklentileri yuksek hukuk
Soran+1 yılAyrica ilk sene oldugu icin 20 puanim da gidecek
Soran+1 yılIktisat kazandim bendw memnun degilim. Bende hukuk istiyodum ama artik hevesim kalmadi eskisi gibi. Benim ailem uc meslege takmis kafayi TIP, HUKUK, DIS HEKIMLIGI bunun disindakilere issiz olur iyi para kazanamaz gozuyle bakiyolar
- +1 yıl
Eğer sen de gerçekten hukuk istiyorsan bir sene dişini sıkıp şansını tekrar deneyebilirsin. En azından denemiş olursun ve sonrasında keşke tekrar sınava girseydim gibi bir pişmanlığın olmaz. Eğer İngilizce'n iyiyse hazırlıktaki dersler zaten seni fazla zorlamayacaktır dolayısıyla dershaneye daha fazla konsantre olabilirsin.
Soran+1 yılHicbir sey bilmiyorum artik. Beni bu hale getirenlerin Allah bildigi gibi yapsin
+1 yılBolumun nedir sorabilir miyim? Ikisinin birarada yurumesi cok zor.
03 Yorumla
Soran+1 yılIktisat
- +1 yıl
Anladim. Hayirlisi olsun ama birinden vazgecmek gerek. Dershaneye gitsen hergun ders var okula gidemezsin ki :/ oturup adam akilli karar almak gerek. Dershaneye gitsen daha iyi bir bolum olabilir mi o da mechul :/
Soran+1 yılAynen canim puanim da kirilacak
ben ingilizce kursuna gittim. sende yapabilirsin. zor değil bence
00 Yorumlaüniversitede ki bölümüne de baglı ama hazırlık okuyorsan okumaya devam et, ilerde çok işine yarar
00 YorumlaÜniversiteye gitme sosyal hayata verirsin kendini
03 Yorumla
Soran+1 yılSosyal hayat ne be? Ben ne diyorum sen ne diyosun
Soran+1 yılAilem izin vermez
gitme üniversiteye o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılGidicem iste ikisini de idare et diyorlar
Okulu dondur veya okula gitme dershaneye git
00 YorumlaÜniversitede okudugun bölüm ne?
014 Yorumla
Soran+1 yılIktisat
Soran+1 yılAilem izin vermiyo ikisini ayni anda yurut diyo
Soran+1 yılMezun olursam yillarim gecer :(
Soran+1 yılYeni baslayacagim bu sene
Soran+1 yılEvet :(
Soran+1 yılHazirlik var ilk sene
Soran+1 yılCok calismam lazim yine de :(
+1 yılÜniversiteye gitme
06 Yorumla
Soran+1 yılgidicem ama kayit yaptirdim.
- +1 yıl
Dersanede hafta içi grubu olmazsan sana yaramaz, üni de girdiğin derslerin ygs ile alakası yok, üniye gitmen hata olur. Zaten sevmiyosun o bölümü niye gidicen?
Soran+1 yılIktisat okuyacagim. Hazirlik var ilk sene ama ikisini de idare et hem calis diyolar hem de universiteyi boslama diyolar. Benden bekledikleri de hukuk.
- +1 yıl
Zor üni ye gidip hukuk kazanman kb
Soran+1 yılParali kazan diyorlar ama o da zor
- +1 yıl
Senin hayatın, senin tercihin üni ye gidersen kazanma ihtimalinin olmadığına ikna et
bolum ne
00 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026