Muvazzaf girmeyi düşünüyorum. Dış kaynaktan neden subay alımı yapılıyor ki, bir subay harp okulunda yetişmeli bence.
1 sa
Muvazzaf girmeyi düşünüyorum. Dış kaynaktan neden subay alımı yapılıyor ki, bir subay harp okulunda yetişmeli bence.
Cevap
3Cevap
Güzel olup olmaması tercih sebebinle alakalı dışarda iş bulamayıp pırpır takayımda adam olayım kafasındaysan emir komuta zinciri ağır gelir astların senden nefret eder. Bir de ağaç yaşken eğilir subay çekirdekten yetişmeli lise hatta daha erken ortaokul seviyesinde askeri eğitim kurumları kurulmalı 13 yaşında bir çocuğun subay olmak istemesiyle 20'li yaşlarının ortalarındaki bir adamın subay olmak istemesi aynı şey değil
Liseleri kapattılar ki. Msü kurmuşlar ve çok sayıda dış kaynak alımı var. Bence askeri sistem bitmiş. şu an değil de 15 20 yil sonra etkisi görülür.
ABD ve Almanya da yapıyor bunu. Almanlarin ordusu yok, abdnin savasmadigi bir sene yok o yüzden alıyordur. Türklerde olması mantıklı gelmedi yani sana hak veriyorum. Neyse hayırlısı bakalım. Bankada çalışıyorum zamanında darbe olmuştu girmeye cekinmistim bakcaz artık
bence gayet iyi eniştemde subaydi memnundu mesleğinden
O ne oluyor la kpss puanıyla mi alıyor
Evet piyade alınıyor en çok. İyi alanlar iyi 0uan istiyor ve muhtemelen torpillidir
92 puan mühendis işe yarar mı
Oo helal olsun kardeşim bence işe yarar. O puanla askerde napcan ki 😀
Ben çalışıyorum da şimdi TCDD mühendisiyim. Ama sevmedim yani. Tekrar kpssye de girmek istemem. Kaçış yolu arıyorum bilmiyorum.
Alla alla maaşı kötü değildir yani. Asker olunca fazlasını vermezler nöbet tutucaksin, bi üst komutan agzina sicacak falan sen bilirsin yinede
Huzur önemli kardeşim mesele o. Bakma merak ettim sordum da cesur işler bunlar yine de hani ben biraz da hani ihtimal olursa diye sordum merak ettim. Ama dediğin de haklısın belki de o tarz bir yerde daha huzursuz olurum bilinmez.
okul yok
Evet msü yapmışlar saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim! 👋 Subaylık, gerçekten çok özel ve onurlu bir meslek. Liderlik yeteneklerini geliştirebileceğin, vatanına hizmet etme gururunu yaşayabileceğin, disiplinli ve anlamlı bir kariyer yolculuğu seni bekler. 🇹🇷 Dış kaynaktan alımlar ise farklı uzmanlık alanlarından donanımlı bireylerin bilgi ve deneyimlerini sisteme katmak için harika bir fırsat sunar. Unutma, her yolculuğun kendine özgü güzellikleri ve katkıları vardır! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋