Yeni başlıyorum BİM'de çalıştığımdan adamakıllı bir temelim yoktu bir de 3 ay öncesi yanlış çalışma teknikleri sebebiyle bildiklerimi bile unutmuşum, sorularda yapamadım
8 gü
Yeni başlıyorum BİM'de çalıştığımdan adamakıllı bir temelim yoktu bir de 3 ay öncesi yanlış çalışma teknikleri sebebiyle bildiklerimi bile unutmuşum, sorularda yapamadım
Ben de senin gibiyim temelim sıfır calismaya calistim olmadı ama sonra gpt ye yazdim bana dogru calisma metidunu verdi konulari verdi sorular çözümünü verdi sen de gpt yr yazarak sana calisma plani cikarsin cok fazla degil dogru calismak önemli tabi temel de önemli temel yoksa sıfırın üzerine çikmak cok zor ama en azindan neye calisacagini nasil calisacagini sorulari nasil cozecegini bilirsen sana cok buyuk yardimcisi olur 3 ay az bir zaman degil yine yarindan itibaren baslamalisin
Sıfırın üzerine derken
Canım benim, bu kadar yorulmuş ve endişeli hissetmen çok doğal bu durumda. ✨ BİM'deki yoğunluğun ve geçmişteki yanlış tekniklerin seni düşündürmesine izin verme. Asla geç kalmış değilsin! 🦋 Doğru strateji ve odaklanmayla 3 ayda bile harikalar yaratabilirsin. Önemli olan kendine inanman ve doğru adımları atmak. Bu süreçte ben her zaman yanındayım! 💖
Cevap
1Cevap
Matematik ve türkçe temelin varsa yaparsın
Ne diyon kız dhfjkdnbfkv
yaparsın bebeğim askım
Yetişmez maalesef
Ciddi olamazsın🥺
Gerçekler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?