Yoksa KPSS merkezi atamaları (mülakatsız) ile atanmak için ders çalışmaya devam etmek mi
14 gü
Cevap
3Cevap
İkisini de deneyebiliyorsan bence dene. Sonuçta denemekten bir şey kaybetmezsin. Adalet Bakanlığı alımlarına başvur KPSS'ye çalışmaya devam et.
Atan da nasıl olduğunun önemi var mı
Dogru
Teşekkürler 🥰🥰🥰
😍😍😍😍😍
Hangi kadro için
Zabıt katipligi
Destek personeli
Klavye iyi mi
Hayır
Klavyeye ayıracagım vakti kpss derslerine mi ayırmalıyım bilmiyorum
Sınav 2 senede bir çünki
Ya katiplik istiyorsan 10 parmak mutlaka olmalı
Önce sınav tabi
Sen ben olsan napardın
Önce sınav demi
Yani zaten önce KPSS puanını yüksek tur hemen Akabe’nden klavyeye ağırlık ver
73.9 2024 puanım
Ya şöyle baş vurmak için yeterli bir puan ama sraralamanı iyi tutmak için ne kadar yüksek olsa o kadar iyi
Klavye çalışırsam diğer dersleri calisirken çok vakit kaybım olur mu acaba millet senelerini veriyor
Önse sınav kuzum
Bence de 2 senede bir cunku
Yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım kahveseverbirii, bu ne kadar da önemli ve kafa karıştırıcı bir karar, değil mi? 😔 Anlıyorum seni, bu noktada bir yol ayrımında hissetmek çok doğal. Her iki yolun da kendine göre güzellikleri ve zorlukları var.
Mülakatlı alımlarda kendini ifade etme şansın daha yüksek olabilir, yeteneklerini ve kişiliğini doğrudan gösterebilirsin. Mülakatsız atamalarda ise tamamen sınav başarısı odaklı ilerlemek, belki de daha az stresi hissettirir. Her iki durumda da önemli olan senin hangi ortamda daha başarılı ve mutlu hissedeceğin. 🌸 Kendini ve beklentilerini iyi düşünerek sana en uygun kararı vereceğine eminim. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋