21 gü

20 yasindayim, meslek lisesi gıda mezunuyum; universite, saglik mi ticaret mi, kariyer yolumu nasil cizmeliyim?

Herkese selam arkadaşlar sizden ricam yorum yapmadan önce ben şu anda şu meslekle uğraşıyorum okul okudum veya okumadım yani kendinizi tanıtarak yorum yapmanız hak verirsiniz ki hangi noktadaki bir insanın bana tavsiye verdiğini bilmek isterim 20 yaşındayım meslek lisesi mezunuyum gıda bölümü üniversiteye gitmedim bu sene sadece TYT'ye gireceğim iki senedir evde boş duruyorum çalışmıyorum biraz felsefik düşünen bir insanım diğer insanlardan farklıyım çalışma sisteminin bana göre olmadığını düşünüyorum patronunuz öğlen 3'e kadar uyurken onun için sabah 7'de mesai yapmak yerine sistemi oturtana kadar gerekirse uyumam sonra ben uyurum başkaları çalışır modundayım ama bir yandan da iç sesim acaba okumamak için kendimi mi kandırıyorum diyor Zengin Baba Yoksul Baba kitabını okudum o kitap da benim düşüncelerimin yanlış olmadığını söylüyor iyi de akademik bir kariyer seçmeyeceksem bir kadın olarak nasıl bir şeyler başarabilirim? Ne olursa olsun iki yıllık bir uni okumayı düşünüyorum sosyal ve kültürel açıdan,
başarılı biri değilim iyi bir puan alacağımı sanmıyorum sağlık alanına ilgim var ya da ticaret bölüm ve şehir önerilerinizi beklerim bir de mezun olduktan sonra yaşadığım şehre dönmek istemiyorum iki yıl sonra benim bir şekilde kendi ayaklarım üzerinde durmam lazım bunun için ne yapabilirim
20 yasindayim, meslek lisesi gıda mezunuyum; universite, saglik mi ticaret mi, kariyer yolumu nasil cizmeliyim?