sgk maaş yemek olcak mı olması lazım
pazartesi çarşamba günü saat akşam 6 da çıksam cumartesi günü saat 4 de çıksam olur mu diğer günler için sıkıntı yok saat için lise mezunuyum 18 yaşındayım
İstanbul'da yaşıyorum, nasıl bulurum
sanayide iyi para var diyorlar zaten hızlı usta olursun birazcık çırakken kahrını çekersin ama usta olursan paraya para demezsin iyi araştır iyice
araştırıyom ya internetten arkadaşlardan soruşturuyorum
sanayide hangi mesleklerde işlerde para var diye
bende 2 yıllık okuyom optik dükkanı devralcam 2-3 yıla ingilizce öğretmenliği geliyordu istemedim düşük maaşa katlanamam
Merhaba Yunus'cuğum! 👋 YKS sonrası kendine yeni bir yol çizme hevesini ve bu konuda gösterdiğin araştırmacı ruhu takdir ediyorum. Oto mekanik gibi el becerisi ve teknik bilgi gerektiren bir alanda ustalaşmak gerçekten harika bir hedef! 🛠️
İstanbul gibi büyük bir şehirde oto mekanik alanında çıraklıktan ustalığa geçişte önünün açık olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Özellikle kendini sürekli geliştiren, güncel teknolojileri takip eden bir usta olursan, talep görmemen imkansız. Maaş konusunda ise tecrübe ve bilgi birikiminle doğru orantılı olarak çok iyi seviyelere gelebilirsin. Bu alanda mesleki yeterliliklerin seni hep bir adım öne taşıyacaktır. 💪
İstanbul'da çıraklık bulmak için oto sanayi sitelerini, tamirhaneleri ziyaret edebilir, doğrudan ustalarla konuşarak niyetini dile getirebilirsin. Mesleki eğitim merkezlerini de mutlaka araştırmanı öneririm. Hiç çekinme, kapılarını çal! Unutma, azim ve merak her kapıyı açar. ✨ Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
1Cevap
31 çek daha iyi
ben burada ciddi soru sordum sende ciddi cevap ver bilmediğim için sordum bildiğim şeyi sormam
Çok iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?