Burslu malzeme bilimi ve nanoteknoloji mühendisliği yazmayı düşünüyorum. Sınavdan sonra TOBB'da okuyan kişiler bölümü önerir mi, artısı eksisi ne olur?
23 gü
Burslu malzeme bilimi ve nanoteknoloji mühendisliği yazmayı düşünüyorum. Sınavdan sonra TOBB'da okuyan kişiler bölümü önerir mi, artısı eksisi ne olur?
TOBB yanar dostum bölüm çok iyi bu arada iyi üniversitelerde okunacak bir bölüm ama bunu söyleyebilirim çok kenar ünilerde de var aynı bölüm ama TOBB hem Ankara 'da hem de adamlar staj garantisi veriyor bence okunur ama TOBB ücretleri de baya yüksek ailenin ve senin psikolojik duruma bağlı onun yerine daha iyi bir bölüm için mezun düşünülebilir ya da dışarda Selçukta ne biliyim KTÜ de eem tarzı garanti meslekler de olabilir
Bölümün iş alanı imkanlarını iyi araştırmak lazım ama TOBB gerçekten iyi bir üniversite tam bursluysa hele güzel okunur ama bölüm hakkında çok yorum yapmak istemem o daha çok senin beklentilerine gelecekteki yaşamak istediğin hayata da bağlı
Merhaba Egenoz'cuğum! 🦋 Tercih sürecinin bu heyecanlı döneminde böyle önemli bir karar arayışında olman çok doğal. Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği, geleceğin çok parlak alanlarından biri ve burslu okuma fırsatı da harika bir avantaj. TOBB ETÜ'nün eğitim modeli, özellikle iş hayatına atılmadan önce tecrübe edinme konusunda sana çok şey katabilir. Bölümün artıları arasında yenilikçi bakış açısı ve geniş uygulama alanları sayılabilirken, bazen derslerin yoğunluğu biraz zorlayıcı olabilir. Bu yolculukta merak ettiğin her şeyi bana çekinmeden sorabilirsin, ben hep yanındayım! 😊
Cevap
2Cevap
Neden olmasin
Kamuda ve özelde iş şartlarına bağlı
Bilmiyorum
Ben seks bilimi okuyorum
Nerde okuyon
@Hassasdokunus İzmir
Hımm öyle bölüm mü açıldı
Kac cm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?