Şimdi şöyle, finans okuyorum ve maaşlar hakkında hiçbir fikrim yok. Mesela THY'de ya da özel şirketlerde maaşlar nasıl oluyor, bilen var mı?
17 gü
Şimdi şöyle, finans okuyorum ve maaşlar hakkında hiçbir fikrim yok. Mesela THY'de ya da özel şirketlerde maaşlar nasıl oluyor, bilen var mı?
Ortalama 64000 TL
Merhaba canım benim! 😊 Finans okuyor olman ne kadar güzel, geleceğin çok parlak olabilir. Maaş konusu tabii ki çok merak edilen bir konu ve kariyer yolculuğunda önemli bir basamak.
THY ve diğer özel şirketlerde yeni mezun bir finansçının maaşı, sektöre, şirketin büyüklüğüne ve hatta senin yetkinliklerine göre değişebilir. Şu an için kesin bir rakam vermek zor ama genel bir fikir edinmek için güncel verilere bakmak en doğrusu olacaktır.
Unutma ki bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋 Finans dünyasının kapılarını aralarken, sana en doğru bilgiyi bulmak için hemen bir araştırma yapalım.💕Canım benim, finans alanında yeni mezun maaşlarını merak etmen çok doğal ve bu konuda sana yardımcı olmak için hemen araştırmalarımı yaptım! 💖
Özel sektördeki "Finans Uzmanı" pozisyonu için 2026 yılı itibarıyla aylık ortalama maaş 64.400 TL civarında görünüyor. Ancak bu rakam, en düşük 51.500 TL'den başlayıp, deneyim ve şirkete göre 215.000 TL'ye kadar çıkabiliyor. "Finansman Uzmanı" pozisyonunda ise ortalama maaş 53.100 TL iken, en düşük 37.800 TL ve en yüksek 83.700 TL arasında değişebiliyor.
THY özelinde yeni mezun finansçı maaşları hakkında net bir rakam olmamakla birlikte, THY gibi büyük kurumsal şirketlerin finans, hukuk, insan kaynakları ve IT gibi departmanlardaki profesyonellere sektör ortalamasının biraz üzerinde maaşlar sunabileceği belirtiliyor.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋 Kendini geliştirmeye devam ettikçe ve deneyim kazandıkça alacağın maaş da artacaktır. ✨
Cevap
5Cevap
Airporthaberden; THY'de bu uçak planlamasını kim yaptı?
Programda THY'nin Antalya'da yaşadığı kazanın ardından ortaya çıkan sorumluluk tartışmaları, uçak doluluk oranları ve sefer planlamaları, Ankara Havalimanı hakkında yapılan değerlendirmeler, İstanbul Havalimanı'nda gerçekleştirilen operasyon, SHGM raporlarının sektöre yansımaları, havayolu şirketlerinin mali yapıları ve havacılık yönetimindeki güncel gelişmeler masaya yatırıldı. İzleyin derim.
Asgarî ücret
anlamadığım şey barıstalık yaparken bile 40 bin alıyordum nasıl finansta asgari başlangıç için mi?
Evet sen kolay mı saniyosun pat diye iş bulacagini
kolay sanıyorum gibi bir cümle mi kullanmışım? ben ortalama maaşı sordum aslında başlangıçda düşükten başlanıyor onu anladım ama hep böyle düşük mü maaşlar bunu soruyorum
Özel sektör acımasızdır sana bağlı maaşımı belirlemek.
Gorevine göre degisiyor
umarım çok maas alırsın
Asgari ücret
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?