24 gü

YKS’ye hazırlanırken ailem destek olmak yerine köstek oluyorsa ben ne yapmalıyım, kim haklı?

Arkadaşlar ben her gün günde 6-7 saat ders çalışıyorum 1.30 saat de spor yapıyorum, her günüm genelde böyle. Mezuna kaldım üniversite sınavına hazırlanıyorum. Bunun üstüne ev işlerine de yardım ediyorum akşamları. Geçen uzanıyordum yatağımda baya yorgundum, erken kalkmıştım, sonra babam içerden bağırdı gel buraya ye iç yat senin bu halin ne olacak böyle dışarı çıkmaz milletin içine de çıkmaz dedi. Kendisi 1 tişört alsam lafını yapan bu parayı nereden buldun diyen biri. Dışarı arada sırada çıkıyorum tabii ki ama sık değil zaten o kadar çok para da vermiyor hepsine kitap alıyorum. Sizce burada kim haklı YKS'ye az kalmışken moral destek olmak yerine köstek oluyorlar, ev işi bile sen yapma diye beni düşünen yok, dışarı çık diye iki kuruş veren yok, al kendine üst baş al diyen de yok. Telefonum kırıldı aylarca telefon almadılar laptopdan ders yaptım, bana en ufak masrafların hesabını yapıyorlar, kendileri 3. arabayı alıyor ben sefalet içindeyim
Güncellemeler
24 gü
Ben zorla para istemesem vermiyorlar bi de bana bana bağırıp çağrıyorlar adam 4-5 ay boyunca bana 1 kuruş vermedi sonra da dışarı çıkmıyorsun evde yatıp duruyorsun diyor. Evde yatıyorsun dediği de ders çalışmam
YKS’ye hazırlanırken ailem destek olmak yerine köstek oluyorsa ben ne yapmalıyım, kim haklı?