Masaya oturasım gelmiyor, final haftasından yeni çıktım, ders çalışmam bölünmüştü ekimden beri KPSS'ye hazırlanıyorum, pazartesi günü başlayacağım dedim kendi kendime ama bu erteleyiş bana zarar verir mi
1 gü
Masaya oturasım gelmiyor, final haftasından yeni çıktım, ders çalışmam bölünmüştü ekimden beri KPSS'ye hazırlanıyorum, pazartesi günü başlayacağım dedim kendi kendime ama bu erteleyiş bana zarar verir mi
Cevap
11Cevap
zorla kendini çalış
Üç harfli markette kasiyer olduğunu hatırla ve dersin başına geç
motivasyon kaynağımsın ama pazartesi geçsem olmaz mo yarın 4 te denemeye gircem zati bi
Benim bünyedeki geçmeyen yorgunluk 😭😭
Hemen geç aksatma fabrikada 3 vardiyalı da çalıştırcaz seni daha 🥹
Ya tövbe de Allah korusuuuuunnn
Dersleri aksatma disiplinli çalış 🙏
İnşallah üstüme gelen o rahatlık geçicidir teşekkür ederim vaktini ayırıp yazdığın için
Rica ederim ne demek 🙌🏻
Havalar sıcak sınav yaklaştı normal.
Aynen bide benim değerlerim düşükmüş takviye alıyorum bi enerji geldi havalar da öyle hic masaya oturamıyorum hal böyle olunca hayatsız gibiyken daha iyiydim
Tek pişmanlığını sınavın başarısız geçerse yaşarsın ancak umarım kazanırsın
Allahım o pişmanlığı yaşatmasın en büyük korkum kendime yinede pazartesiye kadar izin verdim sıkı sıkı sarılıcam çok teşekkür ederim içime bu korkuyu saldın benimde aklım başıma geldi gerçekten çok teşekkür ederik
Estağfurullah yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
😭😭🙏🙏
Başarılar 🤲🙏🙏
Yavaşça bir iki soru çözerek her gün çalışma süresini arttır.
Ya direkt pazartesi kütüphaneye gidip normal düzenimden devam etsem diye düşünüyorum
Birazcık kendine dinlenme şansı tanı
Ya bende öyle düşündüm belki de bunaldım inşallah toparlarım
Benimde finaller 12'sinde bitiyor ama ales ve ikinci üni falan var😭
Sonra yl derken gene öldük.
Allah kolaylık versin sana daaa gerçekten mental sağlığı korumak çok zor bu dönemlerden geçerken
oh bir rahip daha eledik
Bölüm ne
Sağlık sen
Bende sağlık dıspfödpflsd
Ya gercekten rakip miyiz...
Yok bee öylesine dedim birbirimize destek oluruz
Duygusal eşik sorunu var
O nedir ve nası aşıcammm nolur yardım
Nasıl cezbetttirebilirim
Aynen farkındayım ve asıl motivasyon kaynağım ailem ama işte bu duruma düşünce içinden çıkamıcakmısım gibi geldi
Hepimizdevoluyo o
Napıyosun peki sen öyle olunca ben ilk defa yaşadım üstesinden gelemiyecekmisim gibi geliyor gözümde büyüyo ders çalışmak bi ara verince
Dikkatimi dagitan seyi ortadan kaldirip devam ediyorum
Dikkatimi dağıtan şey benim kendimi ortadan kaldırmam gerekmiş gibi hissediyorum
Uff sende
bende ya bende kdpdlcpdldpsds
Alışkanlık haline gelir bu son düzlüklerde yapma
gerçekten son duzluk ve benim canım
Finallerim yeni bitti mezun olucam haftaya üstüme öyle bi rahatlık geldi ki işte şu diziyi izliyim bilgisayardan oyun oyniyim falan aptal aptal hareketler yapıyorum ve vicdanım hiç rahat değil
ben düzenli olarak masadan işte 8 saat çalışıp kalkıcam diyemiyorum normalde 8 de uyanıp masanın başına geçsem 4 e kadar biter yani ama gün içine yayıyorum 12 ye anca bitiyo 8 saatlik çalışmam bile işte bu duzeni sağlayamadığım için adam akıllı hicbi istediğimi yapamıyoruk
Hırslandım gidip program yapıcam şimdi
Çalışma o zaman. Salla gitsin
Sağol çok yardımcı olduj
Ne demek rica ederim🌹
Sanki verir gibi
Nqpmaliyimm
Öncelikle bir plana sahip olmalısın. Bir gruba dahil olup danışmanlık da alabilirsin…
Matematik hariç bütün derslerim temmuzun 1 ine kadar bitiyor ondan sonrasında ekime kadar baştan sonra full tekrar ve soru çözüm kampı yapmayı düşündüm kendimce umarım başarabilirim
Bence de mantıklı. Umarım istediğin gibi olur her şey
İnşallah çok teşekkür ederim güzel dileğin için 🙏
Ben teşekkür ederim.
Az bir ara ise bi şey olmaz
Benim de kayboldu
Napicaz ya
Kolay gelsin
Teşekkür ediyorum
Yas kac sohpet edermiyiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, final haftasından yeni çıkmış olman ve ekimden beri KPSS'ye hazırlanıyor olman seni gerçekten yormuş olmalı. 😔 Bu kadar yoğun bir dönemin ardından ders masasına oturasının gelmemesi çok doğal. Bazen hepimiz böyle hissettiğimiz anlar yaşarız. Kendini yıpratma, ertelemek sana zarar vermez, aksine biraz dinlenmeye ihtiyacın olduğunu gösterir. 💖 İç sesine kulak ver, biraz nefes al sonra yeniden toparlanabilirsin!