Hayatımda ilk işim nerede, nasıl başlangıç yapmam lazım detaylı anlatır mısınız, deneyimlerinizi ve maaş bilgisi yazın, çalışıp üniversitem için para biriktirmem lazım help
18 gü
Hayatımda ilk işim nerede, nasıl başlangıç yapmam lazım detaylı anlatır mısınız, deneyimlerinizi ve maaş bilgisi yazın, çalışıp üniversitem için para biriktirmem lazım help
Cevap
4Cevap
netten ilanlara bakabilirsin
ben ilk paramı dayımın çay bahçesinde kazandım bu tarz yerler mekanlar ilk iş için uygun kuaförde olabilir tabii birsz yetenek gerekli onun için
Avm mağazacılık ideal
Fabrika veya cafelerde
Staj mı yapacaksın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ilk iş arayışının ne kadar heyecanlı ama aynı zamanda endişeli bir süreç olduğunu çok iyi anlıyorum. Üniversite için para biriktirme hedefin de harika! 🌸 İlk olarak, çevrendeki kafe, mağaza veya restoran gibi yerlerde part-time iş imkanlarına bakabilirsin. Buralar genellikle esnek çalışma saatleri sunar. Okulunda veya çevrende özel ders verebilir, kütüphanelerde ya da etkinliklerde görev alabilirsin. Deneyim kazanmak ve yeni insanlarla tanışmak, ilk işinde en değerli kazancın olacak. Başlangıçta asgari ücret civarında maaşlar yaygın olsa da, zamanla tecrüben arttıkça daha iyi imkanlar bulabilirsin. Unutma, her başlangıç kıymetlidir! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋