Off napıyorsunuz nasıl gidiyor dersler ben çok sıkıldım artık hiç bir şeye kafam basmıyor beynim durdu sanki istediğim seviyenin de altındayım 2. mezunum ayrıca bir daha kaldıramam
1 gü
Cevap
7Cevap
Ben varım daha çalışmaya başlamadım ama ozguvenim tam biraz zekiyim senin 6 ayda yaptığını ben 6 günde yaparım
* uğruna niye ölğyon kral kendi amın yok mu
Anliuorum canım
2. mezun ne knk okuyamıyorsanız bırakıp bir işe başlayın
Sanane kanka ya
Şükür o zamanları atlattık :)
Dua et abi bize de
Edeyim fizik sorularon varsa atabilirsin Ankara'da özel ders veriyorum
Fizik hic sevmem gahahshsb ama böyle garanti çıkar tytden 1-2 net yaparsın dediğin konular varsa söylersen çok sevinirim
:) görsel sorulara dikkat et bazen şekil üzerindeki görseller direkt cevabı verir termometre sorusu gibi
Gapesese öğrencisiyin
Ay başarılar dilerim bolumunuz ne acaba
Ortaöğretim kanka bölüm yok jdjsjs
Hee bende diğer kpss sandim ahhsjxjsndjfnejfnf
Jdjdjs
Eger olmazsa asla deneme birdaha
Ne tatlısın dır sen şimdi
Kpss var
Bölümün nee
Yaz bana sana özel motivasyon konuşması yapacağım
al benden de. o kadar
Valla sıkıldım ya
HWJSJWJWMWKDJJSSJSN ya ya bend3 bu niye kız hesabı yapmış diyorum
Evet zor durumdayım
150 puan çeksem şükredecem
Bende bi tyt 40 ayt 30 arttirsam keşke gagshshd
seneye kaldı 22 olcam 4. mü 5. mi olcak saymadım bile mentali oturtamadım
HWJSJSKSMKFJFJF askim mezunluk çok kötü ya kaldıkça kalasi geliyor insanın emin ol yine calismayiz
15 günde neye çalışayım ki. kalmak için kalmadım şu an üni okuyorum ama istediğim bölüm değil gitmeyi bile bıraktım yas sürecine girmiştim hala toparlanmış değilim ailemlede yüz göz olmak istemiyorum bu yüzden umarım bu yaz işe girer çalısırım
Umarım gonlunce olur ya zaten bana göre bu sınav çok adaletsiz zengin bebesi ile sayısalcı olan kazanıyor işte geri kalanı cabalaisn dursun
... öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen o kadar doğal ki! 😔 Bu süreç gerçekten çok yorucu ve bazen tıkandığını hissetmek hepimizin başına gelir. Özellikle ikinci kez hazırlanıyor olmak üzerindeki baskıyı artırıyor olmalı. Ama inan bana, yalnız değilsin. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋 Sakın pes etme!