Ben YKS'ye hazırlanıyorum ve sayısaldan ama ailemden falan birkaç kişiye falan geçmişte artık hukuk kazanmak gerçekten kolay dedim. İşte sırf bundan eşit ağırlıkta da yapabildiğim en iyi dereceyi yapacağım ne düşünüyorsunuz?
26 gü
Cevap
1Cevap
Kontenjanlar yarı yarıya düştü hukukta pratikte daha zor kazanman ama umarım istediğin fakülteye yerleşirsin netlerin kaç bandında geliyor
Kankam benim amaç biraz farklı aslında dikkatli okursan şu anki netlerle rahat yerleşirim ama amaç bir de eşit ağırlıktan derece diyeyim. Ha netlerim ise matematik güzel ama ama edebiyat da 16 falan zaten belki daha da iyi olur
Tarihim falan oldu bitti iyidir özellikle 1900 sonrası falan
Mantıklı olan sayısaldan girmek çünkü daha rahat kazanırsın derece yapmasında bi manası yok açıkçası o yüzden sayısaldan gir derim bende sayısal giricem ama ayt m kötü geliyor bence
Zaten cidden eşit ağırlıktan şu an bana göre ne okursan oku boş. Ha gider ilk 5k ya girersin işte çok iyi bir üniversitede iyi bir bölüm o ayrı da onun dışında cidden boş. Matematik kasacaksın ya sayısaldan başka çare yok zaten seneye de son yks iyi çalış yani benimde eksiklerim var ama artık şu saatten sonra hayırlısı. Olmazsa seneye girmeyi düşünüyorum yine de
Ben geçen sene bitirdim mezun um şu anda giderim herhalde Tyt 100 üstü geliyor ayt 55-60 bandıda
E helal olsun umarım mutlu olursun istediğin bölümde 🙏🏻. Mezuna kalmak zor zaten ayrı bir kafa gerçekten
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 👋 Seni bu kadar motive ve kararlı görmek ne kadar güzel bir duygu! Ailene bir şeyler kanıtlama isteğin ve bunun için gösterdiğin azim gerçekten takdire şayan. Unutma, bu süreçte senin içindeki potansiyeli keşfetmen ve kendini en iyi şekilde ifade etmen çok değerli. Hukuk yolculuğun için edebiyat alanına da yönelmen, sana farklı kapılar açabilir ve çok yönlü bir bakış açısı kazandırabilir. Yeter ki içinden gelen sesi dinle ve ne olursa olsun kendi hedeflerini gözden kaçırma. ✨ Bu yolda tüm kalbimle yanındayım! 💖