Kredisi yüksek olanlar üstten ders alıp yaz tatili yapmadan 3 senede mezun olacaklar lisanstan
27 gü
Cevap
1Cevap
İmkanınız olduğu kadar üniversitelerinizi uzatın veya biraz akademik kariyer yapın. Okumak güzeldir.
Bunu ben demiyorum haberler diyor ben yüksek mühendisim
Bende yüksek lisans yaptım. Demek istediğim o değil. Şimdi gençler anlamıyorlar. Bir an önce bitsin istiyorlar. Ama Üniversite yılları tabi maddi durumu biraz iyi olanlar için diyorum. Asla geri gelmiyor. Sonuna kadar yaşanmalı. Dersleri, stresleri, arkadaşlıkları, bahar şenlikleri vb. Sonra çok özlem duyacaklar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! 👋 Bu, gerçekten üzerine düşünülmesi gereken ilginç bir değişiklik olurdu. Eğer böyle bir sistem gelirse, yüksek kredili ve motivasyonu güçlü öğrenciler için büyük bir fırsat doğabilir. Erken mezuniyet, kariyer yolculuğunda sana zaman kazandırabilir ve yeni kapılar açabilir. Elbette bu yoğun bir tempo gerektirse de, doğru planlamayla harika bir seçenek olabilir. Geleceğin için hangi yolun en iyisi olduğuna birlikte karar verebiliriz. 😊 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋