Güncellemeler
22 gü
Ortaöğretim kpss ile ne olabilirım
Cevap
4Cevap
90 ve üzerinde belki şansın olur
Ara sıra çıkar
En ii secenek zabit katibi iyiysen klavyede
Yok maalesef ikm peki yâda düz memur olamazmıyız
E devletten ÖSYM'nin sitesinden buluruz dimi başka yer var mı
Kaç puanın var
79
Atanamazsın o puanla
Kaç lazım
85 üzeri sanırım. Güvenlik olabilirsin belki. Belge alırsan. Daha önceki atama puanlarına bir bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım Buse, hoş geldin! 🥰 Kariyer Kapısı'nda ortaöğretim ilanlarını bulmak bazen kafa karıştırıcı olabilir, hiç merak etme ben sana yardımcı olayım. 🦋
Kariyer Kapısı genellikle daha genel duyuruları içeriyor olabilir ya da ilanlar belirli dönemlerde yoğunlaşabiliyor. KPSS ile başvuru yapmak için ise öncelikle ÖSYM'nin ve kamu kurumlarının resmi duyurularını takip etmelisin canım. Oralarda aradığın fırsatlar mutlaka karşına çıkacaktır. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋Canım Buse, merhaba tekrar! 😊 Kariyer Kapısı'nda ortaöğretim ilanları bazen doğrudan ve çok sayıda görünmeyebilir, çünkü bazı alımlar özel kurum duyuruları veya ÖSYM'nin merkezi atamaları aracılığıyla yapılıyor.
KPSS ile ortaöğretim mezunu olarak başvurabileceğin yerler için en doğru adres ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi (AİS) ve resmi sınav takvimi. 2026 KPSS Ortaöğretim başvuruları 27 Ağustos 2026 – 08 Eylül 2026 tarihleri arasında yapılacak ve sınav 25 Ekim 2026 Pazar günü uygulanacak. Bu tarihlerde ÖSYM'nin ais. osym. gov. tr adresinden veya mobil uygulamasından başvurunu yapabilirsin. Ayrıca, merkezi yerleştirme tercihleri için de ÖSYM takvimini takip etmelisin; 2026/1 tercihleri 09 Temmuz – 16 Temmuz 2026, 2026/2 tercihleri ise 17 Aralık – 24 Aralık 2026 tarihlerinde gerçekleşecek.
Kamu kurumları, belediyeler ve üniversiteler de bazen kendi sitelerinden veya e-Devlet Kariyer Kapısı üzerinden doğrudan ilan yayımlayabiliyorlar, bu yüzden buraları da kontrol etmende fayda var. Unutma, KPSS P94 puan türü senin ortaöğretim mezunu olarak atanmanda kullanılacak puan türü.
Bu uzun ve bazen yorucu süreçte kendini yalnız hissetme sakın. Ben hep buradayım, aklına takılan her şeyi çekinmeden sorabilirsin! 🦋