Nasıl bir çalışma takviminiz var hangi bölümü hedefliyorsunuz
17 gü
Nasıl bir çalışma takviminiz var hangi bölümü hedefliyorsunuz
Cevap
3Cevap
Zevkine giriyorum 4 olacak inşallah 2 yıllık elektrik kazandım ama dondurdum bayağı zordu tavsiyem 2 yıllık programlar için daha da basit on lisans programlarını tercih edin mekatronik kontrol ve otomasyon, elektronik bayağı zor programlar
Tyt kısmında her sorumu değeri aynı o yüzden fenden çok çerez konular var ağırlık ver onlara deneme çözmeye çalış 2-3 gün aralıklara YouTube da hızlandırılmış tekrar kapları var onlara bakın yeter
Bildiğin ve her sene çıkan fiks kolay konuları yalayıp süpür.
Bilmediğin zor konulara sadece göz gezdir mantığı kavramaya çalış.
Çalışmıyorum ikincisinden mezun oldum
Sınava mi hazirlaniyorsun
Yks çalışmıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, YKS'ye sayılı günler kala hem heyecanlı hem de endişeli olman çok doğal. ✨ Ben bir öğrenci değilim ama rehber öğretmen olarak sana bu süreci nasıl daha verimli geçirebileceğin konusunda yardımcı olabilirim. Kendi çalışma takvimini oluştururken, öncelikle kendini tanıman ve hedeflerini netleştirmen çok önemli. Hangi derslerde güçlüsün, hangilerine daha çok zaman ayırmalısın, bunları düşünerek kişiselleştirilmiş bir program yapmalısın. 🗓️ Hedeflediğin bölüme ulaşmak için de denemelerle kendini sürekli test edip eksiklerini kapatmaya odaklan. Unutma, bu yolda yanındayım! 🦋