Oyunculuk hobi olarak olur da ciddi istiyorsan yurtdışını zorlamalisin , uluslararası ticarette yönetici kadrosu düşünmüyorsan iyi bir dil bilgin yoksa bölümü dondurabilirsintercih senin
Motivasyon sensin yani eğer maddi durumun iyiyse yurtdışına gidersin aile desteği vs ile hayaline ulaşırsın eğer değil dersen de iyi bir şirkete kapak at ya da bölüm değiştir garantile kendini istersen diyeceğim bu olur sadece
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bırak mezun olduktan sonra ne yapacaksan yaparsın, çalışırsın cebinde paran da olur.
Bölümünü bilmiyoruz yorum zor
Uluslararası ticaret ve Lojistik ancak ileride oyunculuk ile ilgilenmek istiyorum
Oyunculuk hobi olarak olur da ciddi istiyorsan yurtdışını zorlamalisin , uluslararası ticarette yönetici kadrosu düşünmüyorsan iyi bir dil bilgin yoksa bölümü dondurabilirsintercih senin
Peki kendini çok iyi hissetmeyen biri için motivasyonu sağlayabilecek neler önerirsin
Ve evet yönetimde olmak istemiyorum. Bölümle ilgili hiçbir şey yapmak istemiyorum
Motivasyon sensin yani eğer maddi durumun iyiyse yurtdışına gidersin aile desteği vs ile hayaline ulaşırsın eğer değil dersen de iyi bir şirkete kapak at ya da bölüm değiştir garantile kendini istersen diyeceğim bu olur sadece
Teşekkür ederim. Gerekirse bölüm dondurucam. Çünkü çok iyi hissetmiyorum kendimi
İyi hissetmiyorsan sana uygun değildir
Psikolojik olarak da bölüm olarak da iyi hissetmiyorum
Depresyon gibi geldi , aile durumların nasıl?
Her şey korkunç evet ağır yaşadım şu an sadece çöküntü gibi hissediyorum
Tavsiyem kendini salma tamamen bı ucundan tut biyere çalışmaya gir veya bölümünü bitir staj yeri falan bak ipin ucu giderse zor
Yorumların çok doğru. Denicem
sevgilin yok mu
Ne okuyorsun
Uluslararası ticaret ve Lojistik ancak ileride oyunculuk ile ilgilenmek istiyorum
Tabiki
Nerde okuyosun ki?