Birinin atanip atanmadigini nasil ögrenirim?

Arkadasim var, puanini falan soylememisti bana. Bende o soylemedi diye soylememistim. Simdi saglik bakanligi atamalari aciklandi. Ben atanamamamisim ama onun atandigini tahmin ediyorum. Kendi sehrimizi istiyordu 2 tane kontenjan acilmisti sansina.

Uzun zamandir ilce, baska sehir yazmadan bekledi, sonunda il merkezinde, ailesiyle yasadigi yerde kontenjan acildi. Sanki kendisi icin acilmis gibiydi. Bir 1 kontenjan da degil,2 tane. 1 olsa belki daha zor olurdu.

Simdi baktim 85 ile kapatmis bizim burasi. Bir onceki kpss de 80-81 mi ne almisti. Bu sefer daha yuksek aldigini tahmin ediyordum. Hani ilk gordiginde 80 alan bu sefer bence 85 almistir. Bilmiyorum 82-83 almis midir? Boyle aldikysa olmamistir zaten. Cok merak ediyorum ne yapti. Ben yuksek ihtimal atandigini dusunuyorum.

Soramiyorum da simdi. Zaten simdilerde konusmak istemez, ozellikle atanamadiysa cok uzulmustur o sekilde de konusmaz, bende bu olayin tam ustune gidipte mesajda atamiyorum bu yuzden. Hani 1-2 hafta sonra konusuruz ama ben cok merak ediyorum. Baska turlu ogrenebilme sansim var mi? Oyle sosyal medya hesabi da yok ki yazmis mi bakayim.

Birinin atanip atanmadigini nasil ögrenirim?