3 yıllık yalancı sevgilim diyer taraftan ünversiteden bana aşık olan biri yıne geldi deniyelim diyor? hangisi doğru karar?

Ben anne olmak istiyorum. Sevilmek istiyorum sevdim aşık oldum yaşadım olmadı! Sevgilime dedim konuşmayalım sen hazır olup beni isteyenekadar çook vaatlerde bulundu , çok varlıklı birini red ettim bu var diye 6 ay önce neyse 4 defa evlilik vaadi verip gelmedi bende bu ünversitede yıllar önce beni beğenen biri vardı tekrar geldi sen hala aklımdasın diyor evlenmek istiyorum şu an avrupada mastır okuyor bitsin gelecem diyor bu zamanında red ettim evlilik teklifini tipi hoşuma gitmediği için ama efendi biridi benle hep saygılıydı , okey konuşalıö dedim sen gelenekadar 3 ay sonra ülkeye dönecek. Sevgilim olan bir sürü kavga ettim kişi ve bu bana saygı duyan azımın içine bakan yeni çocuk hangisini tercih etmeliyim? Artık sevilmek istiyorum anlaşılmak istiyorum üzülmek bir erkek ardından ağlamak değil

3 yıllık yalancı sevgilim diyer taraftan ünversiteden bana aşık olan biri yıne geldi deniyelim diyor? hangisi doğru karar?