Sizce ailem beni köle olarak mı görüyor?

Öncekikle hepinize iyi akşamlar diliyorum ben 20 yaşındayım bizim bir akaryakıt istasyonunumuz var alalı 1 yıl oldu bende bu yaz ilk defa burada çalışmaya başladım normalde daha önce hiç bir işte çalışmadım okuyordum bu yüzden şimdi ben 4 ay oldu burada çalışalı ben buranın marketine bakıyorum ama bana maaş vermiyorlar şu ana kadar ara ara yani bir 3-4 defa bana bir 100-120 TL harçlık verdiler onun dışında maaş almadım ve sigortam da yok birde ben bu yıl üniversiteye başlamayı düşünüyorum geçen hafta ek tercih yaptım gelirse bu ay içinde şehir dışına gideceğim üniversite okumak için ama şu an yanımda 1 kuruş bile param yok üniversite de parasız olarak ne yapacağım bilmiyorum neyse buna bir şey olmaz zaten kendi işimizdir maaş almazsam da olur dedim ailem de böyle düşünüyor zaten ama 4 aydır çalışıyorum ama bir gün bile izin kullanmadım dinlenemedim her gün sabah saat 10 dan gece saat 23:30 ila 24:00 arasına kadar oradayım hatta dün gece saat 00:35 de işten çıktığımı hatırlıyorum bu konuyu da geçen gün babam ve abim ile konuştum ama beni ciddiye almadılar bana gülüp geçtiler. Sizce ailem beni köle olarak mı görüyor?

Sizce ailem beni köle olarak mı görüyor?