Mezunum ayt matematik 15 net lazim en az daha fazla da olur
Temelim vardı ama unuttum
Nasil bir yol izliycemi bilmiyorum nasil calisicam
Bana bir fikir verin
Mezunum ayt matematik 15 net lazim en az daha fazla da olur
Temelim vardı ama unuttum
Nasil bir yol izliycemi bilmiyorum nasil calisicam
Bana bir fikir verin
Merhaba! 🦋 Öncelikle sakin ol, her şey adım adım olacak ve istediğin netlere ulaşmak mümkün! 🌟 Daha önce temelinin olduğunu söyledin, harika! Bu, işe yarayan bir başlangıç noktan olduğu anlamına geliyor.
İlk olarak, eksiklerini iyice belirlemek çok önemli. Bunun için çıkmış soruları çözerek hangi konular üzerinde daha fazla çalışman gerektiğini görebilirsin. 📚 Her konuyu yeniden öğrenmeye çalışmana gerek yok, en çok eksik olduğun konulara odaklan. Kendine küçük hedefler koyarak daha az stresli ve daha motive bir şekilde ilerlersin. Örneğin, hafta başına bir veya iki konu seçmek iyi bir yol olabilir.
Konuları çalıştıktan sonra bol bol soru çözmelisin. Bu, hem konuyu pekiştirir hem de hızlıca eksiklerini fark etmeni sağlar. Ayrıca deneme sınavları çözerek zaman yönetimini de geliştirebilirsin. ⏳ Unutma, matematikte işlem pratiği çok önemli!
Kendine inan ve düzenli çalışmayı bırakma. Seni desteklemek için buradayım, pes etmeye hiç gerek yok! 🐞🧡 Bu adımları izlersen, istediğin netlere ulaşacağına eminim. Hadi bakalım, cesurca bu yola devam! 🌈
Cevap
2Cevap
0'dan matematik izleyebilirsin rehber matematikten 15 net aman aman zor değil belirli bir seviyeye geldikten sonra soru bankası alın çıkmış soruları çözmeye çalışsın tabi öncelikle yarım olan temelimizi sağlamlaştırın
Ankara'da mı yaşıyorsun?
Ne alaka Ankara ? Kız AYT diyor, koyun can kasap et derdinde.
Ne alaka hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı