Eğitim & Kariyer Arkadaşlar ayt matematik 3 net yapıyorum 15 nasıl olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ayt matematik 3 net yapıyorum 15nasıl olur sizce imkansızmı 3 ayda Olur Olmaz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Arkadaşlar ayt matematik 3 net yapıyorum 15 nasıl olur? Cevapla Matematik Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Onerfrt Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Bir konuyu iyi anladigini dusunuyorsan soru çöz. Çok soru çöz 0 0 Yorumla
PonçikReis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Düzenli bir çalışma sistemi oluşturursan yapabilirsin merak etme. 0 0 Yorumla
Redmad Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 52% +1 yıl Olmaz diye bir şey yok yapabilirsin üstüne gittikçe artar netlerin direk zordan başlamada 0 0 Yorumla
MİMARHANIMMMMMM Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Şenol hoca sonrada ilyas güneş dinle not al. Ardından bol soru çözümü sınava 2 ay kalasabah sınav saatinde hergün en az 1 deneme çöz 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Olurmu sence Yorumla Salçalıekmek34 +1 yıl Mimar mısınız Yorumla MİMARHANIMMMMMM +1 yıl Gerçekten istersen yapılır. Meslek lisesi çıkışlıyım. Ben yapıyorsam sende yaparsın. Ama not al deftere düzenli konular sıralı şekilde Yorumla
muhendisbey2020 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl olur olur.. yardım edebilecek varsa sorabilirsn 0 0 Yorumla
xyzabc1234 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 597 cevap paylaştı. Yahu olur neden olmasın çalış 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir konuyu iyi anladigini dusunuyorsan soru çöz. Çok soru çöz
Düzenli bir çalışma sistemi oluşturursan yapabilirsin merak etme.
Olmaz diye bir şey yok yapabilirsin üstüne gittikçe artar netlerin direk zordan başlamada
Şenol hoca sonrada ilyas güneş dinle not al. Ardından bol soru çözümü sınava 2 ay kalasabah sınav saatinde hergün en az 1 deneme çöz
Olurmu sence
Mimar mısınız
Gerçekten istersen yapılır. Meslek lisesi çıkışlıyım. Ben yapıyorsam sende yaparsın. Ama not al deftere düzenli konular sıralı şekilde
olur olur.. yardım edebilecek varsa sorabilirsn
Yahu olur neden olmasın çalış
Blmyrm