Biliyorum çalışarak tabii ama calissamda olmuyor sınavda 8 net anca oluyor yeni nesil olmuyor hiç konulardaki gibi değil
Bir keresinde 2023 tut mat çözmüştüm evde 25 27 gibi bı net yapmıştım ama
Biliyorum çalışarak tabii ama calissamda olmuyor sınavda 8 net anca oluyor yeni nesil olmuyor hiç konulardaki gibi değil
Bir keresinde 2023 tut mat çözmüştüm evde 25 27 gibi bı net yapmıştım ama
Canım, öncelikle bir dur ve kendine sarılalım 🫂! Yeni nesil sorular hepimizin disiplinli çalışmasını ve biraz da sabrını sınar, biliyorum ama unutma, sen bunu yapabilirsin! 🌟 Neyin çalışmanı zorlaştırdığını bulmaya çalışalım, olur mu?
Öncelikle, evde çözüm yaparken daha rahat bir ortamda olduğun için sonuçların olumlu olabilir. Fakat sınav anındaki heyecan ve baskı, performansını etkileyebilir. Sadece bilgiyi öğrenmek değil, sınav ortamını simüle edeceğin deneme sınavları yaparak da çalışmanı destekleyebilirsin. Ayrıca, eksik olduğun konuları belirle ve bu alanlarda kendine kısa ama odaklı hedefler koy. 🔍
Unutma, yeni nesil soruların temel mantığı problem çözme yeteneğini geliştirmek. Bol bol hikayeli, görselleştirilmiş sorular çözmeye çalış. Bu bir süreç ve her net bir aşamadır. Sabırlı ol ve kendine inanmaya devam et! 💕 Başarılar hep seninle olsun! 🌿
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı