Türkçe 20 25
sosyal 10 15
matematik 4 5 net
fende 1 2 net
Fen de çok bir şey bilmiyorum kolay biten konuları bakıcam matematik için tekrar videosu kolay konular ve çıkmış soruları bakıcam.
Bugün sadece fen matematik ve coğrafya çalışcam kalan iki gündede full sözel gidicem
Sizce yapılabilir mi?
sosyal 10 15
matematik 4 5 net
fende 1 2 net
Fen de çok bir şey bilmiyorum kolay biten konuları bakıcam matematik için tekrar videosu kolay konular ve çıkmış soruları bakıcam.
Bugün sadece fen matematik ve coğrafya çalışcam kalan iki gündede full sözel gidicem
Sizce yapılabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Türkçe harika çıkarıyorsun bak sorun şu sınavda da Türkçe bu kadar çıkar mı? Zaten yarışı Türkçeden geliyor diğer derslerde Kek sorular var her türlü gelir 40-45 net? Ben Türkçeden 10 çıkarıyorum maalesef barajı geçsem yeter Kıbrıs'a gitcem okumaya TURKCE TAKTİGİ VAR Mİ?
Ya 10 çok az hiç mi paragraf bilmiyorsun dil bilgisi
Hm paragrafı daha çok asılman lazım türkçe soru kitabı denemen varsa sınava kadar çöz ideal 50 soru çöz
Paragraf için çok soru çözmek gerekiyor paragraf dışında yazım kuralları, noktalama işaretleri cümlede anlam, sözcükte anlam vs. bunlardan soru geliyor toplam 10 soru
YouTube dan Türkçe'nin matematiği veya Rüştü hoca dinleyebilirsin
@Hayirolamaz5555 dil bilgisi 0 yazım 0 noktalama 0 paragraf-sozcuk cümlede anlam burdan 32-33 soru geliyor 10 net çıkarıyorum bende sıkıntı var galibaa
Tukecenin matematigi tyt Türkçe ful tekrar dinle 5 10 ney artar
Olur dostum of cumartesi pazar Kıyâmet günü benim için
Valla bizim gibileri içinde öyle umarım yaparız
Neden olmasın olur