Üniversite akademik başarısızlıktan evime tebligat yollarmı?

Merhabalar sağlık hizmetleri meslek yüksekokulunda okuyorum. ilk sene 1.81 ortalamayla sorunlu olarak geçtim bu yıl senede sadece güz döndeminde okulum var baharda normelde stajım vardı fakat alttan dersim olduğu için stajı yapamayacağım sınav senem 2024tü o zamanlarda ablam ölmüştü hem ablamın ölmesi ailemin üzülmesi evde tek çocuk kalmam rezalet bi tyt ve ayt sonucu ortaya çıkardı ablam ölmeden önce bana oku demişti babamda ablanın sözünü tut git üniversiteye dedi bende 2024 puanımla gittim bölümümü hiç sevmediğim için 2025 te sakin kafayla bir daha sınava girdim sayısalda kırık obpyle 99k civarına yerleştim fakat ben doktor olmayı istiyorum bu yüzden 2026 da bir daha sınava gireceğim obp eski haline gelecek hem fakat hem üniversite hem yks yürütemem bu yüzden üniversiteye bu dönem hiç gitmiyeceğim normelde ilk dönem uygulamam var onunda dosylarını yapmadım bile yani devamsızlıktan kalıcam ganom 0 olacak üniversite bu durumda evime devamsızlık veya akademik yetersizliğimden tebligat yollarmı ailemden korkmuyorum dediğim gibi tek çocuğum fakat asla üzülmelerini ve kırılmalarını istemiyorum

Üniversite akademik başarısızlıktan evime tebligat yollarmı?