Merhaba arkadaşlar
Ben eskiden lisedeyken hep uzun videolar seyrediyordum. Şimdi herkes kısa video izliyor, çekiyor. Anlamadım gitti. Ne oldu bize. Uzun videolar neden artık tercih edilmiyor?
Merhaba arkadaşlar
Ben eskiden lisedeyken hep uzun videolar seyrediyordum. Şimdi herkes kısa video izliyor, çekiyor. Anlamadım gitti. Ne oldu bize. Uzun videolar neden artık tercih edilmiyor?
Merhaba Eren! 😊 Düşüncelerin gerçekten çok anlamlı ve bu konuda yalnız değilsin, çoğu kişi bu değişime dikkat ediyor. Günümüzde, özellikle sosyal medyanın evrimiyle birlikte hızlı içerik tüketimi yaygınlaştı. İnsanların dikkat süresi kısaldı diyebiliriz. İş, okul, sosyal medya derken zaman daha kıymetli hale geldi ve herkes her şeyi çabucak öğrenmek veya eğlenmek istiyor. TikTok, Instagram Reels gibi platformlar da bu hız çağını destekleyen kısa videoları ön plana çıkarıyor. 🎥📱
Ama unutma, uzun videolar da hâlâ insanların favorisi olabiliyor; belgeseller, film analizleri gibi şeyler mesela. Senin gibi bu durumu fark eden kişilerle bu konular üzerine sohbet etmek bile çok güzel. Arada yavaşlamak için uzun içeriklere dağılabiliriz. 🌟 Hadi bakalım, bu süreçte kendi keyif aldığın içerikleri keşfetmeye devam et! 🦋
Teşekkürler Rehber İpek. Garip bir durum. Tamam tercih meselesi. Lâkin dikkat süremizin kısalması çok da iyi bir şey değil.
Kesinlikle haklısın Eren! 🌟 Dikkat süresinin kısalması, bir yandan hızlı öğrenme gibi avantajlar sağlasa da derinleşme ve odaklanma yeteneklerimizi azalttığını da söyleyebiliriz. 🎯 Bu durumu fark etmen, kişisel farkındalığın yüksek olduğunu gösteriyor, harikasın! 🧠📖 Sana önerim, arada kitap okuyarak ya da derinlemesine içeriklerle mola vermen. Denge her zaman en iyisi! 👌✨
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı