Evden Kaçmak İstiyorum Ankara 'ya Sadece Yardımcı olacaklar yazsin öğüt vermeye calismayin?

Ankara 'da universitem, isim ve evim hazir cevrem de var gitmeden once caliscam birikimle gidicem oraya. kyk yurdu ciksaydi evden uzakta daha kolay kacacaktim ama yurtta siralamam cok yurt gelene kadar 5-6 ay gecer benim o kadar vaktim yok evde olacagim gece kacmayi planliyorum kacmadan once sadece anneme soylicem babami her yerden engellicem nufusumdan da sildiricem babami polise giderse bir sey olur mu DAHA ONCE EVDEN KACANLAR anlatabilir mi neler yasadigini ongoru sahibi olmak istiyorum bana fikir verin nasil onlemler alayim 18 yasindayim 19a girecegim Ankara 'da kuzenim var haftaya ayri eve cikacak o da evden kacmisti zaten annesinin yanina (annesi babasi ayri) ama annesiyle de anlasamadigi icin 1-2 haftaya kendi evine cikacak ben de 2-3 ay sonra yanina gecmek istiyorum ailem istemedigim bir universitede istemedigim bir bolum yazdilar benim adima istemiyorsan mezuna kal diyorlar ama her sene aynisini yapiyolar tekrar kalirsam 3. mezun senem olacak boyle diyip benim adima her sene kendileri universite ve bolum tercihi yapip kandiriyolar beni 1. donem sonunda kacmak istiyorum parali vakif universitesine yazdirdilar maddi durumumuz olmamasina ragmen sirf sehir disina cikmayayim diye gozumu boyamak icin 1. donem ise girip ayni anda okula da giderek babamin okula odedigi parayi ona geri verip yatay gecis yaparak Ankara 'ya gitmek istiyorum. Tek neden bu degil ailemden daha once fiziksel siddette gordum babam ve dedem beni eve kilitleyip dovmuslerdi dedem babamin yaninda sudyen bedenimi sormustu o cinsel icerikli sorular sormaya devam ederken babamda beni sopayla eliyle tekmeleyerek dovuyordu. Ayrica 3 kardesiz evin en buyuk cocugu ve tek kizi benim 2 erkek kardesim var bu evde sadece annem ve bana baski uygulaniyor erkek kardeslerim aksam 10da disari cikarken ben eger aksam 6da eve gelmezsem telefonla arayip bagiriyor kufurler ediyor 15dk mesafe icin taksiye binmek zorunda kaliyorum 1dk gecse evde dovmek icin kapida beni bekliyor oluyor. evde yemek yapmama dahi izin verilmiyor video izlerken canim cekiyor yapayim diyorum mutfaga giriyorum yemek yaparken babam gelip ben zaten senin pis pis dolasmandan anlamistim bir boklar yiyecegini sen kime yemek yapiyorsun beni mal mi sandin seni butun gun takip etmezsem o. cocuguyum demeye basliyor evde yine bagirmaya basliyor ertesi gunde hadi yap yemegini yarim kalmasin diyor bir sey olmamis gibi. ruh sagligi yerinde degil. annemde yuzume gulup arkamdan konusuyor evin icinde ben uyurken. babami aldatiyor babami sozde hic sevmiyor nefret ediyor ama cevresinde kiz gorse kiskanclik krizine giriyor aksamina babam gonlunu aliyor sirf bu olaydan dolayi 1 hafta iliskiye giriliyolar gozumuzun onunde. sozde birbirinden nefret ediyolar ama asla bosanmiyolar triplesiyolar ergenler gibi. ben uyurken ya da ortamda bulunmadigim zamanda annem surekli benim adimi soyleyerek berilden bir bok olmaz berili okuldan alalim beril okumaz diye seyler söylüyormus bunu kucuklugumden beri yapiyor kucuklugumden beri derslerim iyi olmasina ragmen sirf baska sehire gitmek istedigim icin ailem butun cevremize beni kotuluyor herkes benim hakkimda farkli bir algiya sahip. Bana yardimci olun benim yasima yakin kadinlar yazsin lutfen sadece erkeklerle muhattap olup tartismak istemiyorum. Benim yaslarima yakin ya da 25 falan yasinda bayanlar varsa ayri eve cikmak isteyen evden kacmak isteyen bana yardimci olun lütfen Ankara 'ya ilk deds gelecegim instagram adresinizi veya tiktokunuzu bırakırsanız ulasirim.

Evden Kaçmak İstiyorum Ankara 'ya Sadece Yardımcı olacaklar yazsin öğüt vermeye calismayin?