Ufak bir dertleşme?

Merhaba ufak bir dertleşme yapmak istiyorum bu sitedeki herkes bir insan ve herkesin kendi hayatında çok zor zorluklar olabiliyor ama bazen zor günlerde kimsenin olmaması da veya kimseye içini dokememek insani hayattan koparan en önemli etkenlerden biri

Benim sorunum ise ben YKS ye hazırlanan bir gencim ve ailevi sorunlarım herkes gibi var ve maalesef annem uzun sıkıntılar attlatmis ve bunun sorumlusunu ben olarak görüyor belki benimdir keşke beni doğurmasaydi ama benimde insan olduğumu unutuyor sadece artık kalbim çok kırık ve sadece 5 yıl sonra ne halde olurum diye düşünüyorum günah keçisi ilan edilmek gerçekten kötü bir şey özellikle çok sevdiğiniz aile bireyleri tarafından sa

Güncellemeler
10 ay
Açıkçası büyük sorunlardan dolayı ve sürekli düzen kuramamaktan veya biryere ağırlık hissedememekten veya sürekli suçlanmak karşı tarafı anlamaya ve bütün o empati çabasına rağmen yine de sonunu benim hiç cabalamamis olarak gorulmekten biktim kendi canima kiycagim zamanlar bile asla hemde asla ciddiye alınmayan hep dalga gecilmekten usandım herkesin kendi dünyası içinde sahip olduğu inandığı değerler vardır benim ise o değerlerim insanlari anlamak ve insanları üzen sebepleri ortadan kaldirmakti
Güncellemeler
10 ay
Fakat ben kendimi unuttum aşağılanmış hissettim her seferinde ve her seferde bağışlayıcı oldum ancak bu denli zorluklara ve asla terk etmemeye çalışmaya asla karşı tarafı üzmeyip olan kendime olsun da kimseye hiçbirsey olmasın dedikçe daha da suçlamak insanın boğazında yumru gibi kalıyor
Ufak bir dertleşme?