Biraz dertleşme?

bi süredir bana ne oluyor bilmiyorum. üniversite bittiğinden beri hiç iyi değilim kendimi tanıyamıyorum çok çabuk geriliyorum ve sanki hiçbi şey yapmasam bile insanlara negatif enerji veriyomusum gibi hissediyorum. en yakın arkadaslarımla artık eski gibi yakınlıkta değiliz. çünkü herkesin bi düzeni var büyüdük artık herkes kendi hayatına bakıyor. kendimi çok yalnız hissediyorum. çalışmak için İstanbul'a geldim çalışıyorum ablamın yanında kalıyorum evde kendime alanım yok kıyafetlerimi bile bavuldan alıp giyiyorum ait hissedebildiğim bi yer yok. yeni mezun oldum ilk işim tecrübesiz oluşumdan kaynaklı da iş yerinde stres oluyorum. sevgilim var bi anda sevgili olduk cok da bi bağ kuramadık ona derdimi anlatmak istediğimde daha anlatmaya bile başlayamadan kendini anlatmaya başlıyo hayatımda olması beni iyi hissettirmiyo. bazen eski sevgilimi özlüyorum ama barışmak doğru mu olur onu da bilmiyorum. çok bunaldım. ölmek istiyorum aynı zamanda ölmekten de korkuyorum. bana umut olabilecek bi sey var mı

Biraz dertleşme?