Kalabalık arkadaş grubu ya da samimiyetsiz arkadaşlar sorunu?

Üniversitede ilk baştaki arkadaş grubumla sınıflar dağılınca biraz az görüşmeye başladım onlar arayı açmadan devam etti ama görüşmeye ben yeni sınıfta çok sevdiğimbi arkadaş grubum oldu hem de ikinci dönem hazırlıkta cok fazla sınav oldu çok nadir de olsa yanlarına gittim ama bozuk atmaya başladılar ama onları sevmediğimden değil zaten okul dört gün günde dört saatti fırsat buldukça nadir de olsa yanlarına gittim ama birkaç tanesi böyle tavır takınınca yanlarına gitmeye de wp den gruba mesaj atmaya da cekindim. Bu bir buçuk aydır falan böyle en son da dün akşam 13 lük kişilik gruptan bir tanesi çıkartmış beni. Çok kalbim kırıldı nasıl anladılar beni bilmiyorum. Aslında ortada hiç bişey yok yaşanmış bi kavga bişey gerginlik yok ama böyle oldu cok üzüldüm. Siz olsanız başardınız kalbim çok kırıldı beklemiyordum böyle biseyi en azından önce sorabilirlerdi konuşabilirdik noldu diye. Siz napardınız, beni gruptan çıkaranı aramayı düşünüyorum ama hala ne diyeceğimi bilemiyorum ben de de ahata var pişmanım da ne yapayım simdi siz olsanız napardınız ünilerin açılmasına 1 hafta kaldı

Kalabalık arkadaş grubu ya da samimiyetsiz arkadaşlar sorunu?