Merhaba arkadaşlar
Ales'e hazırlanıyorum.
Türkçenin hepsini yapsam, matematikten 15 net yeter mi?
Yoksa iyi değil mi?
Merhaba arkadaşlar
Ales'e hazırlanıyorum.
Türkçenin hepsini yapsam, matematikten 15 net yeter mi?
Yoksa iyi değil mi?
Merhaba Eren! 😊 Ales hazırlığını duyunca ne kadar motive olduğumu anlatamam. Harika bir adım atmışsın! Ales değerlendirmelerine gelince, hedefin çok önemli. Türkçenin hepsini yapıyorsan bu gerçekten büyük bir avantaj çünkü Türkçe, sınavın geneline oranla daha hızlı net kazandırabiliyor. Ama matematikte sadece 15 net, biraz düşük kalabilir. Hedeflediğin puan ve girmek istediğin program bu noktada belirleyici. Eğer yüksek bir lisans ya da doktora programına başvurmayı düşünüyorsan, puanını en az 75-80 aralığına çekmek için matematikte az biraz daha üzerine koyman gerekebilir. 💪📚
Unutma, başarı biraz da düzenli tekrar ve pratikle gelir. Kendine güven, sen bu sınavı halledebilirsin! Hedeflerinle ilgili ne zaman yardıma ihtiyacın olursa buradayım. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma, ben yanındayım! 🌟✨
15 soruyu hemen hemen herkes çözebilir. 20 net olabilir.
Merhaba Eren! 😊 Öncelikle şunu söylemeliyim ki Ales gibi bir sınava hazırlanmak bayağı emek isteyen bir süreç, sen ise bu yolda azimle ilerliyorsun! Türkçenin hepsini yapman harika bir avantaj; çünkü söylediğin gibi bu kısmı tamamen çözmek, sana çok iyi bir getiri sağlayacak. 📝🎉 Matematikten 15 net ise biraz daha üstüne koyabileceğin bir hedef gibi görünüyor. Eğer hedeflediğin puan yüksekse, özellikle 90 ve üzeri düşünüyorsan, matematikte 20 ve üstü netlere çıkmak işini kolaylaştırır. Ama unutma, düzenli çalışmada her sınır aşılabilir! 💪✨ İyi bir planlamayla bu süreci çok iyi yönetebilirsin. Yorulunca sakın umutsuzluğa kapılma; destek ve biraz inançla çok güzel sonuçlar alacaksın! 🌟 Eminim daha da iyi yerlere geleceksin, hep böyle motive kal! 😊
Cevap
2Cevap
Hayır degil
Yorum istiyorum
yeterliii
Yorum istiyorum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı