yoksa idare eder mi? ona gore ek is planlicam. fazla para biriktirmek icin aile yaninda yasiyorum. kazancin %90 i kenara gidiyo zaten
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bence iyi ama nerede yasiyorsun, cok harcaman oluyor mu ona gore degisir tabii
aile yani kirklarelide. İstanbul gibi yerlerde daha cok para yapiliyor da burada para kazandigim insanlar zaten memurlar oluyo, matematik ozel ders veriyorum. bir de ailecek temizlik isimiz var oradan para geliyo. ozel ders ucretini de fazla tutamiyorum yeni mezunum tecrube edineyim diye. ozel ders veriyorum diye duyurunca 1 ay icinde hemen 5 tane ogrencim oldu. yilbasindsm sonra onlara dersw baslixam. ilkine bu hafta başladım
ilerde saatini 700 800 yapicam yine ucuz olcakta benim icin cok para bunlar
bence guzel yani gayet birikim yapabilirsin diye dusunuyoruum, hayirli olsuun
yapıyorum da şimdilik az geliyor. ayda bi 80 bin kenara atmam gerekiyormus gibi hissediyorum. tatmin olamıyorum. sonuçta hala arabam evim yok
zamanla o miktar daha da artar bence
articakta şimdi bi saatlik basit seyleri anlatip gosterip 1000 lira almak pekte etik gelmiyo. 1000 liralık bir sey ogretmiyorum sonuçta. insanlar koca gun çalışıp 1000 lira kazaniyo
bi 5 ay öncesine kadar da bu kadar para düşkünü degildim. sevgilim terk edince kendimi işime kariyerime verdim. odak noktam is güç olunca birden hizli yukselmis sayılırım ama gercekten ev araba istiyor muyum? onu da bilmiyorum. ihtiyaclarim beni ele gecirmis gibi. turkiyede kendi evin de rahat rahat yaşıyorsun araban yokken küçük bir yerde de rahat rahat istediğin yere gidemiyorsun. kız arkadas ilişkilerinde bile öne cikiyolar. manitlerimin coguna babalari mezuniyet hediyesi olarak araba alicakti. boyle bir durum varken fakirligimi sorun etmeye başladım:/
etik dusununce evet haklisin. bunu dusunmen de cok hos ayrica tebrik ederim. bir sey diyemedim bu durumda, cogu kisinin gunluk kazanci 1000 lira dogru.
devlet cok para veriyo diye ogretmenler ozel ders ucretine cok para cekiyo karinlari tok. bunu dersem ogretmen olarak ogretmen dusmani ilan edilirim. para icin yapiyolar bu isi sanki. hadi ben gecimimi bu sekilde sağlıyorum atanmadigim icin atanan insanim boyle derdi mi olur
ya bence gercekten ev ve araba istiyosan bile bunu kendin icin yap. biliyorum klasik ama seni sevmesi gereken sen oldugun icin sevmeli ve yaninda olmali. baba parasi yiyerek hep bir yerlere gelinmiyor. ilerleyen zamanda da koca parasi yemeyi dusunmusler demek ki bu sorun oluyorsa ben boyle anlarim. haklisin tabi ki olmasi buyuk bi avantaj, iliski icerisinde de maddiyat ya da iyi imkanlar baska sorunlari goz ardi ettirebilir. daha rahat daha birbirinize odaklandiginiz bi iliski yasayabilirsiniz, ki senin bu durumda maddi yonden eksik hissetmen de normal ama dedigim gibi kendin olarak eminim cok guzelsin. zamanla hayat sartlarini kendin icin mukemmel hale getirirsin dilerim ki yanindaki kadin da oyle bir kadin olur 😊
evet atanmis ogretmenler de gercekten yuksek fiyatlarda ozel ders veriyorlar bu hem sizin atanmamis oldugunuz icin onunuzu kesiyor hem de etige gayet aykiri. cok degisik insanlar var iste 🤷🏻♀️
para icin birlikte degillerdi kariyer de yapiyolardi ama ek olarak babalarından da hali vakti yerinde kizlardi. nedense fakir erkege fakir kizlar pek bakmıyo boyle ilişkiler başıma geliyo. bu da kötü hissettiriyo. date erkegin degil kadinin arabayla geldigini düşün... cok kötü. erkek adam gibi dusunmeye çalışıyorum benligimden cok. yoksa benim hayattan tek beklentim mutlu olmak. tr hayati mutlu olman icin parayi önüne sart kosuyo. ne kadar sevgililerin para vs icin senle birlikte olmasa bile
maalesef ulke sartlarina bakinca haklisin. erkek olarak dusununce de haklisin, bir sey diyemedim. umarim baska bi yere gidebilirsin mi diyim acaba ashahshhaha
ozel derste önümü kesmiyor aslında ama işte benim icim vermiyor cok paraya ozel ders vermeyi. yoksa 6 gunum dolunca ozel dersten tahmini 35~40 bin gelicek. saati 500-600 olmasina ragmen. krndi isim de var temizlik isi o da 40 a yakin olucak. fazlasıyla yeticek. ben daha cok cocuklari düşünüyorum. herkesin ailesi oyle 1000 1200 u verecek imkanlara sahip degil ek olarak ogrencilerine duzgun egitim de vermiyolar ki ogrenemiyorlar. gelecekleriyle oynuyorlar
baska yerler bundan sonra askerlik ve ogretmen akademisi djdhdjjd
yurt disi daha iyi olabilir miydi diye dusundum aslinda ahshhahs
iste ogretmen gibi ogretmen. su durumda karsiyi dusunmen cok hos
yurtdisinda temizlikci olsam yine ayni para. pek farki yok. ustune kira dolu masraf var
fakir buyume sorunsali nabim. idealistlik var hala
hepimiz zengin buyumuyoruz bos veer
Planların varsa ek iş olabilir ama öyle borç morc plan yoksa ne yapacan çalışıp
ev araba lazım fakirim anamdan babamdan bisiler kalmadi
ayriyetten anama da ev lazim djdhdj
O zaman yetmez maaşın ek işte çalışıp büyük bir meblağ bankadan para çekersen evin olabilir bu devirde alın teri ile ev araba alamazsın Allah yardımcın olsun
ek işim iste matematik ozel ders vernek
ailenle birlikte yasadigin icin cok iyi, insanlar o parayi kazanip kira verip ev gecindiriyor
onlarjn isi cok zor ben yapamam. maddiyat konularında cok korkagim maalesef
ek iş planla. şu an bile yetersiz sayılır.
ozel ders veriyorum. su anlik saati 400 500 arasi. Mart gibi bütün bosluklari doldurunca 600 700 yapicam. oyle 70 leri gormeye başlarim
umarım görürsün. kazığın büyüğü ocak ayında girecek gibi görünüyor
evet cok fena giricek
aile yanında yaşıyorsan iyi
ayri eve cikmanin masrafi çok. ev alana kadar düşünmüyorum. bakalim nasi olcak. daha 0 araba alma planim var. atanmayi erteliyorum sirf bu yüzden. ogretmen akademisi diye bi sacmalik cikti
Aile evinde kaldığın için gayet iyi
şu an beyenmiuorum. brn
Asgari ye bağlı
İdare eder.