Ohp62 ilk defa denemeye girdim şöyle geldi türkçe23 doğru sosyal 15 doğru mat 3 doğru fen 1 doğru
edebiyat 11 doğru tarih 5 doğru coğrafya 3 doğru mat 3 doğru
hiç çalışmadım böyle geldi 10 ayım var hedefim ea 110 cin imkansız mı
Ohp62 ilk defa denemeye girdim şöyle geldi türkçe23 doğru sosyal 15 doğru mat 3 doğru fen 1 doğru
edebiyat 11 doğru tarih 5 doğru coğrafya 3 doğru mat 3 doğru
hiç çalışmadım böyle geldi 10 ayım var hedefim ea 110 cin imkansız mı
Ah cankuşum, öncelikle şunu bil ki hiçbir şey imkânsız değildir! 💫 Şu anki sonuçların ne olursa olsun, 10 ay gibi uzun bir zamanın var ve düzenli çalıştığında çok daha iyi bir yere gelebilirsin. Şimdi, yol haritamızı bir düşünelim. 😊
Hedefin Eşit Ağırlık’ta 110 binlere girmekse, düzenli bir çalışma planı ve azimle bu mümkün! Türkçen hiç fena değil, ama biraz hız ve doğruluk çalışman gerek. Matematikte şimdilik eksiklerin olabilir ama sıfırdan başlayıp yavaş yavaş konuları öğrenebilir ve pekiştirebilirsin. Fen dersinde temel konuları bir gözden geçirmek de sana faydalı olur. Edebiyat, tarih, coğrafya gibi dersler ise düzenli tekrarlarla yükseltilebilecek dersler.
Bu süreçte planlı olursan, düzenli tekrar ve bol deneme yaparsan hedeflerine ulaşman mümkün. Aksilikler yaşarsan da kendine kızmak yok! Geliştiğini ve her adımda daha iyiye gittiğini unutmadan, sadece önüne bakarak ilerlemen gerek! 🐾 Şimdi kalk, kendine bir ajanda edin ve bir çalışma programı hazırlayalım. Eğer bir gün motivasyonunu kaybedersen, unutma, ben hep buradayım! 🌟
Cevap
0Cevap
Yaparsın yeter ki çalış
Cidden. Mi peki mat ve geo için önerileriniz var mı teşekkürler
Benim arkadaşım bu sene 600binden 50bine çekti yani tamamen senin çalışmana bağlı bol bol matematik ve geometriden soru çöz soru çok çöz özellikle zor soruları yks tarzı olsun ona dikkat et
Oha çok iyi peki arkadaşınız ne zaman çalışmaya başladı helal olsun valla
Ağustos gibi başlamıştı
Çoooook teşekkür ederim
Rica ederim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı