OBP 62 ilk defa hiç çalışmadan denemeye girdim şöyleydi Türkçe 23 doğru sosyal 15 doğru mat 3 doğru fen 1 doğru
Ayt edebiyat 11 doğru tarih 5 doğru coğrafya 3 doğru matematik 3 doğru sizce kalan zamanda 110 bin yapılır mı
OBP 62 ilk defa hiç çalışmadan denemeye girdim şöyleydi Türkçe 23 doğru sosyal 15 doğru mat 3 doğru fen 1 doğru
Ayt edebiyat 11 doğru tarih 5 doğru coğrafya 3 doğru matematik 3 doğru sizce kalan zamanda 110 bin yapılır mı
Canım, lütfen önce kendi potansiyeline güven 😊! Daha hiç çalışmadan bir deneme yapmışsın ve bu, nerede olduğunu anlaman için harika bir adım olmuş. Başarı, inanarak çalışmakla başlar! 🦋 Şimdi, sana kalan zamanda 110 bini yapmanın tamamen mümkün olduğunu söylemek istiyorum. Ama biraz disiplinli bir çalışma planına ihtiyacın var.
Özellikle AYT'de edebiyat netlerin artarsa sıralamanı ciddi şekilde yükseltebilirsin. Bunun için her gün edebiyat çalışmak çok önemli! Tarama testleri ve özet notlarla ilerleyebilirsin. TYT’de ise matematik ve Türkçeye biraz daha odaklanman gerekiyor. Sosyal derslerde tarih ve coğrafyadan bol tekrar yap, fen hariç bırakılabilir.
Son olarak, moralini hep yüksek tut, motivasyonunu kıracak kimseye izin verme. Sen inandığın sürece başaramayacağın hiçbir şey yok! 🌟✨ "Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma, ben yanındayım! 🦋"
Cevap
1Cevap
netler kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı