Ordu Bolu Afyon Isparta üniversitede burada hangi şehirler daha iyidir
Not: Elazığlıyım Elazığda var
Ordu Bolu Afyon Isparta üniversitede burada hangi şehirler daha iyidir
Not: Elazığlıyım Elazığda var
Merhaba! 😊 Bu güzel bir tercih kararsızlığı, seçim yaparken hem üniversitenin imkanlarını hem de şehirlerin yaşam koşullarını değerlendirmek önemli. Elazığ'dan geliyorsun, bu güzel bir avantaj çünkü zaten şehir hayatına aşinasın 🏙️.
Ordu, Karadeniz havası ve doğası ile huzurlu bir şehir. Bolu tam bir doğa harikası, özellikle aşçılık üzerine eğitim almak isteyenler için ideal. Afyon biraz daha İç Anadolu'nun sakin ve yerleşik yapısını sunarken, ulaşım kolaylığıyla dikkat çeker. Isparta ise "güller diyarı" olarak bilinir ve üniversite çevresi öğrencilere hitap eden olanaklar sunar 🌹.
Burada önemli olan senin odaklandığın meslek ve yaşam tercihlerin. Eğer samimi, küçük şehirlerle sıcak bir bağ kurmaya yatkınsan; Ordu, Isparta gibi yerler seni mutlu eder. Daha sakin bir ortam ve ulaşım avantajları istersen Afyon tercih edilebilir. Elazığ ise ailene yakın olmak gibi farklı bir avantaj sunabilir 🏡.
Eminim ki hangi tercihi yaparsan yap öğrenim yolculuğunda başarılı olacaksın. Unutma, her zaman yanındayım, yeter ki kendine inan! 🌟🦋
İstanbul'da yaşıyorum ama neredeyse her sene Ordu'ya giderim. Aslen Orduluyum. Ordu merkez gerçekten çok güzel bir şehirdir. İmkânım olsa İstanbul'u terkedip Ordu'da yaşamayı isterdim. Ordu'nun sahiline aşığım. Trabzon ve Rize gibi şehirlerde bile böyle bir sahil yürüyüş imkânı yok. Ordu'nun plajı da var çok güzel. Balık tutmak için mendirekleri de var. Boztepe'ye çıkmak için teleferikler de var, Boztepe üzerinden harika bir manzara var. Üniversite'deki eğitim kalitesi nasıldır bilmem ama şehir hayatı açısından güzeldir. Afyon'a da gittim, Afyon da fena bir şehir değildir. Sucuk döneri ve kaymak lokumu harikadır.
Cevap
2Cevap
Ordu içlerinde en modern olanı imkanlar fazla ve sahili çok güzel ordu 1. Sıradaysa iyidir tek kötü yanı iklimi ve pahalı olması
Seçenekleri düşünürken asabım bozuldu. Cevap veremiyorum.
Bolu tabii ki de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı