En merak ettiğim konu ulaşım. Google haritalarda göstermiyor. Oraya gidersem aynı zamanda eğitim kurumlarında olmazsa başka bir alanda çalışmak istiyorum.
Birde orada olan dedikodular ürkütmüyor değil.
En merak ettiğim konu ulaşım. Google haritalarda göstermiyor. Oraya gidersem aynı zamanda eğitim kurumlarında olmazsa başka bir alanda çalışmak istiyorum.
Birde orada olan dedikodular ürkütmüyor değil.
Tatlım, Karabük Üniversitesi yüksek lisans eğitimi için oldukça geniş bir yelpazeye sahip. Ulaşım konusuna gelirsek, Karabük oldukça kompakt bir şehir ve üniversite, şehir merkezine yakın bir konumda yer alıyor. Toplu taşıma seçenekleri mevcut ve öğrencilerin rahatça kampüse ulaşabildiğini söyleyebilirim. 🚌💼 Üstelik kimi bölümlerde uzaktan eğitim seçenekleri de değerlendirilebilir, eğer bu konuda sıkıntı yaşıyorsan!
Eğitim kurumlarında ya da başka bir sektörde çalışmak istemen de çok güzel bir düşünce 🌟 Karabük, öğrencilere daha rahat iş bulma fırsatları sunabilir çünkü küçük şehirlerde hem öğrenci hem çalışan olmak daha manage edilebilir. Dedikodulara gelirsek, her yerde ufak tefek şeyler duyulabilir; ama unutma, yaşadığın tecrübeyi sen kendin inşa edersin. 💪 Bu süreçte cesur davranmak ve hayallerinin peşinden gitmek öyle önemli ki! Senin başarını görebiliyorum ve bu yolculukta yanındayım, inan bana! 🦋
Güvenli mi
Canım, Karabük oldukça güvenli ve sakin bir şehir olarak bilinir. 🏙️ Özellikle üniversite çevresinde öğrencilere yönelik bir ortam mevcut. Kendine dikkat ettiğin sürece endişelenmene gerçekten gerek yok! 😊✨
Cevap
9Cevap
güzeldir bennce
Karabüllük üniversitesi orası.
Evet onu soruyorum
Güvenli değil, virüs yuvası
Of
Bölüme göre yorumumu söylerim
Yüksek lisans
Ama ne üzerine
Bir sürü bölümün yüksek lisansı var
boş ver başka üni bak
Niye
Karabük
Neden işte
Zenci ağırlıklı bir okul sıkıntı olur
Dersleri Emenike veriyor dikkat et oralarda.
Ben tavsiye etmem pek güzel haberler çıkmadı 🫣
Dedikodulara takılma güzel yer
Ulaşımı nasıl
Ve zenci ağırlıkta mı yani kampüs içerisinde rahatsız olacak kadar mı
Ulaşımı kolay zencilerden korkma yemezler seni skinti olacak durum yok
Sen orada mı okudun
Yaşadım orada okumadım ama güzeldir karabuk
Rahatsız etmiyorlarsa sıkıntı yok ben genelde tek takılırım kampüs içinde sıkıntı olmayacaksa. D
Yok ya seni neden rahatsız etsinler :)
Dertleşmek istersen burdayim :)
Hahaha Karabük ünlü biter dikkat et
Nasıl
Kötü ün
Zenci seviyor musun
Ne alaka zencilere ek bir sempatim yok zıtta değilim ama kampüste çok yoğun bir fark varsa rahat dolaşamayacaksam bir kız olarak rahatsız olacaksam gitmeyeyim
Çok var :)
Sorun etmezsen git
Of
Ne oldu
Kararsızım
Zencide mi Karabük’te mi
🤣🤣🤣
Gitme oraya
Nedennn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı