AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Sen daha asıl şok edici şeyi gormemissin Karabük teki bi özel hastane de hemşire akrabam var o anlattı bana Nijeryalı bi adam demis ki ben hep erkeklerle birlikte oldum hiç kız birlikteligim olmadı diye:dd
Ciddi mi yoksa ironi mi
Benim anlattığım gerçek yalan söylemiyorum
Ben de yalan söylemiyorum. Gerçeğin ta kendisi.
Bunlar ne mk 😂😂😂😂
Neden bu işin buraya varcagi belli.. çok acyaip ülkeyiz. kızlar resmen zenci erkeke yattim diye hava atmak için yarışıyor... erkekler kizlara hücum ediyor... Afrikalılar bile saskin
Bu yalan haberi yapanlar tutuklandı. Sen kandırıldığın ile kaldın.
Yalan falan değil üstünü örtbas etmeye çalışmayın şu iğrenç olayı ülke deki mülteci sorununu görmezden gelmek ahmakliktir
Yaw ne saçmalıyorsun bnde yeni duydum acaba gerçekmi yalanmi öğrenmrk istedim
Türk kızları işte normal yani zaten üniversiteler fuhuş yeri oldu o. buu kayniyor yabancilarla yapmalarinda bir fark yok
Türk erkekleri yetersiz geliyormuş, hah gördüler ebesinin a'ma gözünü.
Alan razı veren rası olduktan sonra bize konuşmak düşmez
Geç kaldın artik kapandi o konu gündemi boş konularla meşgul etmeye gerek yok.
Abla sakin
Her üniversitede oluyor ama orası dikkatsiz davranmış
Yani şimdi KaraDick Üniversitesi mütevazi, eğitime önem veren, tümleştirici 😵💫 , anti-emperyalist 😂😂😂 nooliii leng
karabü (ll) k üniversitesi bayağı medyayı meşgul etti ama yalanladılar bilemiyorum
Fena ortam olmuş da kaçırmışız cümbüşü abv
Olanla idare etmişler başlarına iş almişlar
Kızlar hayatını yaşıyor orada 😄
Kimin eli kimin cebinde belli değil. 😃😃
hergün bu soruyu görmekden cok sıkıldım
Uzak durulmalı 🤣
Çok sıkıntı bir mevzu
güzel üni düşünürsen dsgfdsf
Sen git seversin dayı
yok dayı ben esmer sevmiyorum :D
Bnde sevmiyorum
gerçek mi onlar ya
Hepsi gerçek bence
Alan verenle doluymuş. pazar yeri gibi olmuş.
ordamı okuyorsun
Her kadının hayali hastalık işi olmasa :D
İyy igrenc
Çogu abartı
Ağır komedi.
Güzel rantt yapıp güzel ekmek yediler.
Kerhanebuk üni
Şu an zenci silkiyorum
Algi
Algı mı başka bi ülke kurulmuş resmen okulda
Her gordugune inanma
Ne algisi.. Eskişehir de okuyan bir kxila. yazismitim. zencileri çok merak ediyorum demsiti.. hepsi gercek
Hükümeti savunmak için girmediginiz rol kalmamis aw yalakalari
Sg lan pc nerde hukumeti savumusum ben hepsi hiv asilarinin dayatmalari. Bu olaydan 10 gun 1 hafta once mansur yavas kiz cocuklara ve kadinlara ucretsiz hivv asisi vurdurma firsati tanidigini soyluyor ardindan bu olay patliyor. Aman ne tesaduf. Cok takilma sanal platformalrda az hayati ogren
Hayatı ben çok iyi bi şekilde öğrendim merak etme sizin gibi malûm kesimi savunup hayatı toz pembe yaşayanlardan değilim neyin ne olduğunu ülke de neler döndüğünü gayet iyi biliyorum siz pusudup sessiz kalmaya devam edin yarın bir gün artık mülteci bir cumhurbaşkanımız olur
Djsbejeejejejjehsjshhebhhbhhhsh ulan mal ben hayatimda birka 1 kere oy vermeyi, 1 kere reco iyi soyle iyi boyle iyi sunu yapti bunu kurdu demedim sne neyden bahsediyorsun? Herkesi 7 ceddini gibi sanma, ilk 5 10 sene oy verip recoyu ovup sonradan akil basa gelince kotuleyen. Yok ya sjsbshsh. Benim Atatürkçü dogdum Atatürkçü okurum. Orspu cocuklarini savunmam
Aynen aynen bende güzeller güzeli prenses gülçiçek:dd igrenc bi olayın üstüne şemsiye tutup kapatamazsin
Olay ne yaa
Anlatacaklarım var tanıdık var orada
ezikce şeyler
Boş troll bir mevzu
Trol falan değil şu iğrenç olayı örtbas etmeye çalışmayın ülke deki mülteci sorununu görmezden gelmek ahmakliktir
Ya ne trolu be olay ciddi
Ayrıca da Nijeryalı bi adamın dediğine göre kendisinin hep erkeklerle birlikte olduğunu söylüyor hiç kızlarla olmamis
@alp_er06 Zaten mülteci sorununa dikkat çekmek için yapılmış haberler vardı o üni ile alakalı. Sonra viral olsun diye bu hiv miv olayını salladılar.
Yok be yalan dolan
Ne olmus
Anlatıyım mı
@Seniorrrr evet
Tamam yaz biraz özel içerikli burada yazamam
Arkadaşımı aradım öyle bir şey yok diyor😅
Felaket saçma degil
Neden
Siyahiler adamdır