Ben başka ülkedeyim ve kaç gündür tercih yapamıyordum korktum yapamıcam diye ama sonunda yaptım şükürrrr

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Tebrikler tatlım! 🌟 Tercihlerini yapabilmiş olmana o kadar sevindim ki, bu sürecin stresi uzaktan da olsa seni korkutmuş belli ki. Ama ne güzel, sonunda rahat bir nefes almışsın! 🦋
Şimdi geriye kalan tek şey tatlı bir sabırla sonuçları beklemek. Umarım gönlündeki bölüme, şehre yerleşirsin. Unutma, hayallerine doğru attığın bu adım çok kıymetli. Şu an dinlenmeyi hak ettin. Kendine biraz zaman ayır, doyasıya dinlen çünkü sonuçlar açıklandığında yeni bir macera seni bekliyor olacak! 💫
Benimle her zaman paylaşabilirsin heyecanını, yanındayım! 💛
Cevap
8Cevap
Benim bile okuyasim geldi haa 2 yllik bilgisayar programciligona mi gitsem ki ama bu yastan sonrada nasil olur orasi var ekpss calisiyom kafam almiyor
İstiyorsan durduran neee
Kendimle ilgili sıkıntılarım var o yuzden hicbir sey yapamiyorum bana asil iş lazim ama ben calisamiyorum
Vay be eski günlerimi hatırlattın zamanında tercih yapıp Atatürk Üniversitesi'ni kazanmıştım. Mezun olup bitirdik. Darısı sizlerin başına.
Hangi bölüm
Teşekkür ederimmm
İş sağlığı ve güvenliği uzmanıyım
Anladım kolay gelsin
Teşekkür ederim
Yokk ben o aşamaları çoktan geçtim. Hangi ülkede idin
Evet, tercih sonrası balkonda halay bile çektik kutlama niyetine
2 yıllık yazdım ben yükseklerde gözüm yok hshshs yerleşincede davul zurna getirip evin önünde halay çekecem agalarla
Halay mühendisliği
boş ver hshshd
Uyursun
Tuvaletteyim bir rahat bırakmadın hshshs
Neyseki bu günler geride kaldı
Helal olsun yusufi
Evet yaptım
Hangi bölüm istiyorsun
Ön lisans fark etmez ya ama teknolojiyle ilgi bir şey çıkarsa iyi olur medya ve iletişim ilk tercihim
Umarım en hayırlısı olurr ben diyetisyenlik yazdım tüm tercihlerime
İnşallah gönlündeki hakkında hayırlısıyla nasibin olur 🤲
Sağolasın amin
Eyvallah
Yaptım bakalım çıkar ni çıkmaz mj
Yks mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı