ben 1 bucuk yıl önce biriyle tanıştım. Karakteri hemen hemen bana göreydi. Mesafe var aramiz da. Yurtidisinda yasiyorum o turkiye de. Ben ilk basta sicak bakmiyodum hem mesafeden hem gercekte gormedigim icin. Neyse beni ikna etti. Konustuk falan aradan 1 bucuk yil gecti. Yazdan yaza turkiye ye gidebiliyorum. Gecen sene basladi iste, gecen sene gittigim de gorusemedik. Bu sene gittim yine gorusemedik ama bu sefer asker de oldugu icin. İşi gücü de yok. Ben boyle fazla uzatmak isteyen biri degilim. Bi kere bir iliskim oyle uzadi boku cikti. Herkes sevgilisiyle geziyo tozuyo ben onu bile yapamadim. 1 kere bile gorusemedim. Kokusunu bilmiyorum. Sogudum her seyden. Artik konusasim gelmedi. Biktim usandim. Bekle bekle bi yere varamadik. O askerdeyken bu karari almak zorunda kaldim. Siz olsaniz ne yapardiniz? Hic gorusemediginiz biriyle daha ne kdr devam edebilirdiniz? Ne kdr dayanirdiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Kimse yok
Güncellemeler
+1 yıl
Appapapa
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok bile dayanmışsın. Yanında olanlar bile asker eşlerini çok göremiyor sen ne kadar görebilirsin ki. Bence buna Bi son ver.
Son verdim ama askerdeyken aldim bu karari ve kotu oldu. Askerligi bittikten snra sonlandiracaktim ama o kdr sogumusum gibi anliyodu bir sey oldugunu, aciklama yapmami istedi. Yapinca da soyledim.. herkesin gozunde kotu kizim.. askerdeyken yapilir mi dedi bana..
Sence gerçekten de onun için sandığın kadar önemli misin yoksa sana duymak istediğin şeyleri mi söylüyor sadece? Daha yakınında başka birileri de olabilir mi hayatında?
Beni cok seviyo. Arayip duruyo. Birakmak istemiyo uzuluyorum bu duruma. Ben kafamdan attim onu ama o birakmak istemiyo
Zor bir durum. Birlikte bu işin Oluru olup olmadığını konuşun. Hayat akıp gidiyor, yaşlar da öyle. Birbiriniz için ne kadar ne kadar özel olduğunuza bağlı biraz da. En mantıklı yolu konuşarak konuşabilirsiniz
Bence doğru kararı vermişsin
Kafana sinmediyse bisver
O askerdeyken ayrildim.. kotu oldu.. ama dayanamadim artik. Ben mi sabredemedim aceba?
İsi gucu yok diyorsun uzaktan diyorsun sacms bence
Onunla olmam mi sacma? Karakteri iyidi ama..
Karakteei bilemem isi yok diyon gorusmedik diyorsun sacma olan o
Orasi dogru
Askerden dönene kadar bekleseydin
Bekleyecektim ama belli ettirdigim icin anladi aciklama yapmami istedi. Saklayamadim..
Belki görüşürdünüz döndükten sonra yine görüşemiyorsan soğuduysan ayrılman daha iyi
Ben Şu an döndüm turkiye de degilim. Ve o 20 gun snra cikacak. Yani yine gorusemeyecektik
Bu kadar uzatmazdım
Ya ben bu sene gorurum sandim. Asker mevzusu yoktu. Birden cikti askerlik. Yoksa kesin gorusurduk bu sene…
Uzak mesafe ilişkisi yaşadım biliyorum zorluğunu bidaha çok zor aynı şeyi yapmam.
Çünkü gerçekten insan bir süre sonra dokunmak, hissetmek istiyor..
Kendimi cok kotu hissediyorum. Askerdeyken bu karari aldigim icin kotu gorunuyorum. Askerde olan insana bu yapilmazmis..
Millet nasıl yapiyo nasıl yurutuyo ya
4 sene yürüttüm ben hemde senin gibi sene de 1 görüşemiyodukta
Sen yine gorustun ben hic gorusmedin
Görüştükten sonra ayrıldık zaten ben biraz aceleci davrandım onun sıkıntıları çıktı yine barışırdık da babası vefat edince iyice koptuk. Giden yıllarıma mı yanayım ettiğim canım mı fındık kabuğunu doldurmayacak sebeple olan ayrılığa mı bilemedim.. yıllardır da haber alamıyorum kendisinden.. en azından bi helallik almak isterdim hala da istiyorum..
Kaybolan yillar oldu ama nerden bilecektin boyle olacagini
Haklısın..
Sen kendince haklısın oda kendince haklı askerlik şimdi 6 ay hiç bişey yani ben 15 ay yaptım.
Asker psikolojisi diye bişey var gerçekten herşeyden öte bi alışılmışlık var onun geçmesi zor oluyo biraz.
Aynen oyle. Bir sey soracam. Bana sey demisti askerlik bitsin asil askerlik sonra basliyo diye. Anlamadim orayi..
Askerden önce bir iş veya başka bişey yapmaya çalışsa yapamazdı çünkü illaki askere gidecekti. Yani askerliği bi engel olarak görenlerin düşüncesi böyle. Çünkü o süre boyunca dış dünyadan neredeyse tamamen kopuyorsun. Bide askerden sonra sorumlulukları artar insanın.
Haa bende oyle dusunmustum emin olmak istedim. Cok tesekkur ederim :) her sey gonlunce olsun insAllah, iyi insan
Amin seninde gönlünce olur inşallah.
Ben teşekkür ederim o senin iyiliğin :)
Olmaz bence