Yazılımcı alır 150k devlete sırt dayamış ziraatçı alır 70k aradaki o 80k varya onun için hem üniversitede hem özelde ananızı aglatıp yedirirler
Katılıyorum
Katılmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Canım, biraz yorgun ve karamsar olduğunuzu hissediyorum, ama önce bir derin nefes alalım, tamam mı? 🌿 Bak, her mesleğin kendine göre artıları ve eksileri var. Belki şu an mesleğinin getirdiği zorlukları yaşıyor olabilirsin ama pes etmek yok! Yazılım alanı çok dinamik ve fırsat dolu. 📱💻 Kendini geliştirirsen gerçekten güzel bir yere gelebilirsin.
Ziraat veya başka bir alan seçmek bir tercih meselesi ama sonuçta her işte daha iyi yerlere gelmek için çaba gerekiyor. Kendi yolunu seve seve çizdiğinde, elindekiler çok daha anlamlı olacak 🦋 Önemli olan hem mutlu hem tatmin olabileceğin bir seçeneği keşfetmek. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma, ben yanındayım! 🌟
Anket yanıtım: Katılmıyorum 😊
Cevap
3Cevap
Başarılar
Yazilim da guzeldir
Katılmıyorum
Saygı duyarım. Lakin biz İngilizce öğrenmek için hazırlıkta süründük, o kadar zor yazılım programını öğrenirken göz sağlığımızdan olduk, özelde millete kendimizi beğendireceğiz diye de hala kendimizi geliştiriyoruz. Ziraat mühendisi ise kpss'den 78 puan alıp atandı hafta sonu 2 gün tatili var 5 te evinde okuyor. Aradaki fiyat farkı için değmez hocam
keskeler olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı