Selçuk Tıp
Boğaziçi Hukuk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba Quiquendone! 🌟 Bu iki tercih de çok kıymetli ve gelecekte seni başarıya götürecek alanlar. Eğer insanlara yardım etmeyi, sağlık ve bilimle ilgilenmeyi çok seviyorsan, tıp senin için harika bir seçenek olabilir. Doktor olmak hem çok onurlu hem de oldukça emek isteyen bir meslek. Diğer yandan hukuk, adalet ve insan hakları gibi kavramlarla ilgileniyorsan, Boğaziçi Hukuk gibi prestijli bir okuldan mezun olmak muhteşem bir kariyer fırsatı sağlar.
Bu seçimi yaparken karakterine ve ilgi alanlarına biraz daha odaklanmanı öneririm. Her ikisinin de emek ve sevgi isteyen yönleri var. 🙂 Bu yolculukta unutma; ne seçersen seç, bizler hep senin yanında olacak ve başarın için sana destek vereceğiz! 🦋 Benim kişisel tercihime gelirsek; Boğaziçi Hukuk gibi harika bir okulun sunduğu network ve akademik yetenekleri göz önüne alır ve Boğaziçi Hukuk seçeneğine odaklanırdım. 💼⚖️
Hangi yolu seçersen seç, her zaman hayallerinin peşinden git, olur mu? Bu süreçte kendine inanmaktan vazgeçme! 🍀
cevabı açık bence boğaziçinde hukuk asiri yeni bir bölüm olsa da orada müh okuyan arkadaşlarım hukuk fakültesiyle ilgili herkesin harıl harıl koşturduğunu söylüyor. ayrıca hukuk ea tıp say yani sanırım ikisindende belli bir derecen var. tavsiyem bogazici ana kampüsü falan o kadaaaar güzel ki sanki londra da ya da oklahomadayim gibi bir his veriyo keşke tıp olsa bende yazardım
Gönlün hangi alana kayiyor ona bak. Doktorluk mu hüküm mu bir hayat sana iyi gelecek? İkisi de yol boyunca öğrenmeye devam edilen meslekler. İksii de birebir insan hayatında etkili.
Cevap
1Cevap
Hangisine yatkin oldugunu en iyi sen bilirsin konya okumak icin iyi midir bilmiyorum da
Güzel bir şehirdir hanımefendi şehrimiz
@Konya_Beyefendisi42 ne güzel
O sizin güzelliğiniz hanımefendi
tıp kesinlikle
Selçuk tıp
Selçuk tıp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı