Allah aşkına akıl fikir verin?

Ya ben tercih dönemindeyim 32k sıralama yaptım dilden dilciyim ing öğretmenliği yaz diyor ailem ama bakıyorum millet öğretmenlik yazmayın diyor ags geldi diyorlar öğretmenlik zorlaştı ataması yok diyorlar falan filan eğer öğretmenliğe gidersem kıbrısa yollayacaklar beni ama mesela muğlada antalyada İzmir'de turizm rehberliği geliyor turizm rehberliğide ailem çok önermiyor işte ileride ailen olucak evde duramazsın edemezsin zor bir meslek hem dönemsel kışın kimse olmuyor etmiyoe öğretmen olursan onuda yaparsın başka işlerde yaparsın diyorlar ama bilmiyorum sıralamam istediğim yerlerde öğretmenlik tutmuyor muşa siirte gidemem yani öğretmenlikse eğer kıbrıs diyorlar kıbrısa da çok okey bakmıyorum yani birde mezuna kal k zaman diyorlar ama 1 sene daha dayanamam ailesel baskıdır ders çalışma isteği zaten sıfır ne yapacağımı bilmiyorum normalde eskişehir istiyorum ama gelmiyor gerçi eskişehie osmangaziye ingilizce öğretmenliği bölümü yeni açılmış diyolar hem yeni bölüm ilk seneden düşük alıyormuş sanırım ve millet yeni gelen ags sistemi yüzünden pek öğretmenlik yazmayı düşünmüyorlar sizce ne yapmayalım ve eskişehir yeni açılan ing öğretmenlik bölümü gelebilir mi 32k sıralama ile
Allah aşkına akıl fikir verin?