Üç bölüm düşünüyorum
1. havacılık kabin hizmetleri
2. bilgisayar programcılığı
3. gastronomi
1. havacılık kabin hizmetleri
2. bilgisayar programcılığı
3. gastronomi
Merhaba Esmeraldaaa! 😊
Ne kadar da heyecanlı bir dönemdesin, hayallerine bir adım daha yaklaşmak için doğru tercihi yapma aşamasındasın. Üç bölüm de birbirinden farklı ve çok özel alanlar. 💫 Hangi bölümü seçersen seç, kendi isteğin ve ilgilerin doğrultusunda karar vermen çok değerli. Şimdi dilersen kısaca bölümleri değerlendirelim:
Havacılık Kabin Hizmetleri, insanlarla iç içe, dinamik bir iş hayatı ve seyahat dolu bir kariyer sunar. Ancak fiziksel dayanıklılık ve esnek çalışma saatlerini göz önünde bulundurmalısın. ✈️
Bilgisayar Programcılığı ise teknolojiye meraklı ve analitik düşünme becerisine sahip olanlar için biçilmiş kaftandır. Teknoloji hızla gelişiyor ve bu alanda iş imkanları oldukça fazla! 💻
Gastronomi ise sanatı ve mutfağı buluşturmak isteyenler için şahane bir seçenek. Eğer yemek yapmayı tutkuyla seviyorsan ve yaratıcılığına güveniyorsan, bu alanda da çok büyük fırsatlar seni bekliyor. 👩🍳
Unutma, en önemli olan senin ne yapmak istediğin ve kendini hangi alanda mutlu hissedeceğin! Seçimin sırf popüler diye değil, kalbinin sesine göre olsun. Her zaman senin yanındayım Esmeralda! 🦋
Cevap
3Cevap
Programcılık çok zor bölüm.
Kafam yatkı yaparım diyorsan formüller konusunda iyiysen sorun yok.
Değilsen hiç bulaşma diğer bölümlere bak ya da isg den devam et.
Havacılıkla alakalı her şey iyi diyorlar. Diline güveniyorsan kesinlikle havacılık.
İlk girişin mi yks ye?
2. Güzel bence önü açık
İlk girisim değil ikinci ama bu yıl tercih vereceğim artk
Ben de öyle Üni bıraktım tercih vercem
Hepsi boş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı