Sizce 20 yaşında kekemelik problemi olan ve asosyal olan biri için şehir dışında üniversite okumak mantıklı olur mu sizce?

Hepinize iyi günler ben 20 yaşında bir erkeğim ama hem kekemelik problemim var konuşurken takılıyorum ve duraklamalar oluyor bir de ben asosyal ve sessiz biriyim insanlarla pek fazla iletişim kurmam bir de ben insanlarla iletişim kurmaya çalışınca baya zorlanırım birine bir şey anlatırken o şeyi tam olarak söyleyemem hep yarım yamalak kalıyor şimdi ben bu yıl üniversiteye başlayacağım biliyorsunuz bugün üniversite kontenjanları açıklandı bende kontenjana baktım ama yaşadığım şehirde bana üniversite gelmiyor hep uzak şehirler geliyor ben Van da yaşıyorum ama Vanın puanları yüksek bu yüzden van gelmiyor ama ailem van da üniversite okumamı istiyor ama ben Van gelmediği için şehir dışında üniversite okumak istiyorum ama ailem bana sen şehir dışında yapamazsın kendine nasıl bakacaksın oralarda sen burada bizim yanımızda oku diyorlar normalde bende Van da üniversite okumak isterdim ama van gelmiyor maalesef. Sizce 20 yaşında kekemelik problemi olan ve asosyal olan biri için şehir dışında üniversite okumak mantıklı olur mu sizce?

Sizce 20 yaşında kekemelik problemi olan ve asosyal olan biri için şehir dışında üniversite okumak mantıklı olur mu sizce?