Ne yapicam sizce?

Üniversite tercihleri aciklandi mi bilmiyorum sıralamam o kadar kötü ki ilgilenmiyorum bile ilk mezun senem.. gecen sene cok daha iyi yapmama ragmen gitmedim.. annem baya bi tepki gösterdi ben sana tercih yap git dedim dedi baya üstüme geldi hayatını mahvettin vs vs.. sonra birden arkamda oldugunu söyledi dershaneye bile yazdırdı beni tekrar hazırlanmam icin elinden geleni yapacagini söyledi ama bugün beni telefonla aradı babamla annem ayrı bu yüzden babamın yanında kalıyorum ama babam da gecici süreligine Türkiye de her neyse annem beni arayıp bu sene cok kati olacagini gerekirse beni dövecegini söyledi her gün test cozme sayima bakacakmis eger kendime bakarsam özen gösterirsem beni dövecekmis gerekirse bana kok dedi pis kokacaksin yine de bakmayacaksın dedi tıp kazanan öğrenciler öylemis meger benimde sinirime dokundu.. bu mu arkamda olmak dayak korkusuyla mı ders calisacagim bu mu yaptigi iyilik.. konuşmak istemiyorum diyip telefonu suratına kapattım.. ucak moduna aldım arkadaslar ben gelecegimi nasil kurtaracagim bilmiyorum aciz gibi agliyorum tanimadigim insanlardan medet umuyorum bu kadar..

Ne yapicam sizce?