Biri icin değer mi?

Aile baskısı falan artık çok fazla olmaya başladı. Kız arkadaşlarımla bile buluşamiyorum rahat rahat. Sürekli yalan söylemek zorundayım. Stajdayim, ek dersim var vs vs... Ki düşünün ki arkadasimla buluşacağım zaman annem küçük kardeşimi benimle göndermişti. Oysa ilk defa demiştim bundan sonra dürüst olup düzgün izim alacam. Üniversitedeyim son yılım kaldı. Atama tercih listeme şehir dışı yazmayı düşünüyorum. Çünkü gerçekten sıkıldım... Ama yeni biriyle tanıştık. Bir süredir de yazmaya başladı. İş sevgililige doğru gidecek gibi. Yavaş yavaş o konulara girmeye çalışıyor. Kendisini beğeniyorum. Eğlenceli de biri. Bölümü falan da iyi gelecek anlamda kariyeri de iyi olacağını düşünüyorum. Ama onun daha var 2 3 yılı bitirmesine (ben 2 yillik okuduğum icin erken bitiyor ondan) bitirdiğinde de ne yapar nerede kalır bilmiyorum ama gelecegimizi bile bilmediğim biri için burada kalmak saçma mi olur? burada kalırsam çünkü bir daha gidemem kolay kolay. İlk tercihte mecbur orası geldi diyecem ama sonradan bir şey diyip gidemem. Yani gitsem de aram bozulmadan gideyim madem gideceksem. Ne düşünüyorsunuz? Reddedip konuşmayı keseyim mi? Yoksa uzaktan da devam eder mi?

Bu arada benim bölümüm de anestezi. Onun veterinerlik

Güncellemeler
11 ay
@kızlarsoruyor sorumu aşk ilişkileri ya da kariyer e taşır misiniz? Üniversite tercihi yanlış olmuş kategori
Güncellemeler
11 ay
Gitsem bile 2 3 haftada bir gelirim. En kotu ayda 1. Çok uzak illerde olmam max 7 8 saatlik. Her geldiğimde de görüşürüz. Bu şekilde ilişki devam eder mi? Onun için kalmak da saçma mi olur? Yoksa her şeyi bitirip gitmeli mi?
Biri icin değer mi?