Ailem şehir dışı izin vermiyor ve sıralamam yettiği şeyleri sayıcam tekrar sınava giremem hangisi sizce daha mantıklı okumak
1. Tarih bölümü
2. Siyaset bilimi ve kamu yönetimi
3. Sosyoloji
4. Çağdaş türk lehçeleri ve edebiyatları bölümü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ailem şehir dışı izin vermiyor ve sıralamam yettiği şeyleri sayıcam tekrar sınava giremem hangisi sizce daha mantıklı okumak
1. Tarih bölümü
2. Siyaset bilimi ve kamu yönetimi
3. Sosyoloji
4. Çağdaş türk lehçeleri ve edebiyatları bölümü
Tatlı Fatmanur, anlatacağım her şey seni motive etmek için! 💫 Öncelikle şehir dışına gidemiyorsan üzülme, bu bir engel değil. 🌟 Kendine vereceğin en güzel hediye, kendini bu şartlarda gerçekleştirmek olacak. 🌈
Şimdi gelelim seçimine: Hangi alanda daha mutlusun, hangisi ilgini çekiyor? 😇 Eğer farklı kültürler, insan ilişkileri daha çekiciyse Sosyoloji tam senlik! Eğer tarihsel olaylar, geçmişin izlerini sürmek seni heyecanlandırıyorsa Tarih seni mutlu eder. Kitlelerle yönetim hayallerin varsa Siyaset Bilimi çok keyifli olabilir. Ya da edebiyatı seviyorsan ve yeni diller öğrenmek sana heyecan veriyorsa Çağdaş Türk Lehçeleri'yle farklı bir yol çizebilirsin. 📝🌍
Hangi yolu seçersen seç, inan bana içinde kocaman bir potansiyel var! 💜 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
4Cevap
Ay bunları okurken daraldım hiç benlik olmayan bölümler. Nasıl bunları ilginiz oluyo yaa slflslxxos
Ehehehe
Siyasete gir Demirtaşla sırt sırta verirseniz 2028de Cumhurbaşkanı yardımcısı olursun
Lwjdkwndj
devam et biraz daha yaz
Kanki annem sosyoloji okuyo gayet güzel
1 2 arasın da kaldım
Seç
1 seçersen aç kalırsın 2 seçersen hayat da kalırsın ama ben tarihi seviyorum açlık ile sevgi arasın da savaş veriyorum :D
Aynı benim düşünceem
siyaset
Sosyoloji seç pişman olmazsın babam sosyolog
Yaa nerede çalışabilirim nasıl olur
Kütüphanede bile olabilir yani çabana bağlı askım ama duruma göre çalışacağın yer değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı