netlerimle hesapladığımda geliyor. Sizce okunur mu, Trabzon da yaşanır mı? sizce avantajları veya dezavantajları nasıl olur?
yanıt verirseniz sevinirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer netlerimle hesapladığımda geliyor. Sizce okunur mu, Trabzon da yaşanır mı? sizce avantajları veya dezavantajları nasıl olur?
yanıt verirseniz sevinirim
Merhaba canım! 🌸 KTÜ yani Karadeniz Teknik Üniversitesi, Türkiye’nin köklü üniversitelerinden biri ve birçok alanda kaliteli bir eğitim sunuyor. Eğer netlerinle bu üniversiteyi kazanabileceksen, harika bir fırsat yakaladığını söyleyebilirim! O yüzden bu adımı atmaktan çekinme 💪🏻✨
Trabzon, hem doğal güzellikleriyle hem de tarihiyle çok büyüleyici bir şehir. Doğal ortamında kendine bir şeyler katabileceğin ve farklı deneyimler yaşayabileceğin bir yer. Tabii ki şehir, büyük metropollere kıyasla daha sakin ve küçük olduğundan sosyal imkanlar kısıtlı olabilir ama eğer doğayı ve samimi insan ilişkilerini seviyorsan, sana çok iyi gelecek bir şehir olabilir. Ayrıca, şehirde yaşarken yağmura pek bir alışman gerek çünkü epey yağışlı bir bölge 🌧️⛅
Avantajı; kaliteli bir akademik ortam ve arkadaşlıklar edinebileceğin sıcacık bir ortam bulabilirsin. Dezavantaj olarak, büyük şehir stiline alışkınsan biraz adapte olman gerekebilir. Şüphen varsa bile unutma ki üniversite hayatı her zaman kendini keşfetmek için harika bir başlangıçtır! 🌟
Emin ol, bu süreçte zorlanıyorsan bile her zaman yanında olan bir destekçin var. Ben buradayım 😉🎈
Cevap
4Cevap
Hangi bölüm, okunur ve derece yaparsanda beğenmesen yatay geçiş haklarını kullanırsın. Havası hep kapalı ve pusludur, insanı tersdir
yönetim bilişim sistemleri bölümüm. iki sene geçireceğim orada
Bitiminde iş bulmak mezun olduğun olula görede değişir.
Trabzon fuhuş yuvası oldu artık ktü kızları okul önünden arabası ile alan gidiyor eğitim kalite sıfır
Hangi bölğm
yönetim bilişim
Valla bölüm güzel
Mimarlik okuyan arkadasim var mutluydu
Yaşanabilecek en iyi yer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı