Diğer Yazı mı tura mı? nedenromeodeğilimben Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor ilk ne söylemek istediniz Güncellemeler+1 yıl Tura diyenler abi dedik bağrımıza bastık kıyak abiymişsiniz helal olsun Yazı mı tura mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Tura olsun 0 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Yazi lan yazı. De hele 34 bedenli küçük memeli garı çıkar mı bahtıma 😝 0 2 Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl De hele seni engellerden bı daha çıkar mısın karşıma Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Ne dedin bebisim sen şimdi baaaa Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Tura Atam’ın yüzü yere gelmesin Kemalist sancılar kıskıskıskıs 0 0 Yorumla
CapkınAvukat Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Hangisi yazı hangisi tura bir türlü öğrenemedim. Atatürk diyorum onun için 0 0 Yorumla
kafalaarguzeel Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Söz uçar "yazı" kalır 0 1 Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Son sözü alın yazısı söyler Yorumla
Systaga123 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tura diyorum son kararım 0 5 Yorumla Systaga123 +1 yıl Ne sandın hırremın Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Abim dizo bremin Yorumla Systaga123 +1 yıl Mardatone defankardo ıhserre hırreme Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Küfür mü ediyon sdhbjnkn Yorumla Systaga123 +1 yıl Bilmiyom ki dj dikkat abimin sözü bu jdjdjdkkdf Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 580 cevap paylaştı. Ben tura derim çünkü bunun bir sebebi yok 0 0 Yorumla
baristokrat Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Tura derim Atamın yüzü yere gelmesin 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 10,4b cevap paylaştı. Bak dik gelirse çeker giderim ha 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Turraa 0 5 Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Detayı da mı okumadın Yorumla s Taciiiii +1 yıl Görmemişim bile 🙄 Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Boşuna dememişler aşkın gözü kördür diye Yorumla s Taciiiii +1 yıl Kim demiş ki Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Adamım shakespeare Yorumla
istedigiyerdeyım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl tura 0 5 Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl @Celeka180 noluyo knk skdbsksk Yorumla istedigiyerdeyım +1 yıl @nedenromeodegilimben hesabını sıkayet ettım onun mahkemede yazdıklarının czasını alır Yorumla istedigiyerdeyım +1 yıl @_centaur_ @celeka180 sahsın mesajını sılermısın lütfen Yorumla _Centaur_ +1 yıl tamamdır hesabını spam olarak şikayet edebilirsiniz yine gelirse veya herhangi bir durumda özelden link atın hocam engelliyor bu modları etiket atınca hayırlı geceler dilerim Yorumla istedigiyerdeyım +1 yıl tesekkur ederım ekran göruntusu alıp gereklı mercıhlere basvurusunu yaptım ve yapıcamda sıber suclarada bılgısını verıcem sahıs hakkında Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yazı 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 9,2b cevap paylaştı. Sana bıraktım 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tura 0 0 Yorumla
bycr0niccc Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Diğer konusunda 369 cevap paylaştı. Tura 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Diğer konusunda 29,7b cevap paylaştı. Dik diyorum 0 8 Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Yapma yanarız Yorumla Rascoln36 +1 yıl Yok ben yanmak istiyorum Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Yapma yanarsın Yorumla Rascoln36 +1 yıl Yok yok gerekirse tek yanarız Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Kıyamüyürüm sana sen çok güzelsin Yorumla Rascoln36 +1 yıl Güzel olan ben değilim sensin Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Güzeller içinden bir seni seçtim Yorumla Rascoln36 +1 yıl Eyvallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Tura olsun
Yazi lan yazı. De hele 34 bedenli küçük memeli garı çıkar mı bahtıma 😝
De hele seni engellerden bı daha çıkar mısın karşıma
Ne dedin bebisim sen şimdi baaaa
Tura Atam’ın yüzü yere gelmesin Kemalist sancılar kıskıskıskıs
Hangisi yazı hangisi tura bir türlü öğrenemedim. Atatürk diyorum onun için
Söz uçar "yazı" kalır
Son sözü alın yazısı söyler
Tura diyorum son kararım
Ne sandın hırremın
Abim dizo bremin
Mardatone defankardo ıhserre hırreme
Küfür mü ediyon sdhbjnkn
Bilmiyom ki dj dikkat abimin sözü bu jdjdjdkkdf
Tabii ki tura Atam beni yanıltmaz
Ben tura derim çünkü bunun bir sebebi yok
Tura derim Atamın yüzü yere gelmesin
Tura ataturkten şaşma
Bak dik gelirse çeker giderim ha
İddiaya girerim tura☺️
Kzandim☺️
Turraa
Detayı da mı okumadın
Görmemişim bile 🙄
Boşuna dememişler aşkın gözü kördür diye
Kim demiş ki
Adamım shakespeare
tura
@Celeka180 noluyo knk skdbsksk
@nedenromeodegilimben hesabını sıkayet ettım onun mahkemede yazdıklarının czasını alır
@_centaur_ @celeka180 sahsın mesajını sılermısın lütfen
tamamdır hesabını spam olarak şikayet edebilirsiniz yine gelirse veya herhangi bir durumda özelden link atın hocam engelliyor bu modları etiket atınca hayırlı geceler dilerim
tesekkur ederım ekran göruntusu alıp gereklı mercıhlere basvurusunu yaptım ve yapıcamda sıber suclarada bılgısını verıcem sahıs hakkında
Tura
Yazı
yazii
Sana bıraktım
Dik gelir o
Tura
Yazı canım
tura
Tura
Tura
Yazı
Yazı Tabikide