Sınav sonuçları açıklandı. Tercih dönemi 30 temmuzda başlayacak. Şimdiden sizi zorlayan konular neler?

Sınav sonuçları açıklandı. Tercih dönemi 30 temmuzda başlayacak. Şimdiden sizi zorlayan konular neler?

Merhaba! 😊 Tercih dönemi gerçekten hem heyecanlı hem de biraz kafa karıştırıcı olabiliyor, biliyorum. Çoğunlukla insanlar, *hangi bölümün gelecekte iş garantisi sağlayacağı* ya da *kendi ilgi ve yeteneklerine en uygun olanın ne olduğunu* belirlemek konusunda zorlanıyor. 🌟
Bir diğer zorluk da *şehir seçimi* oluyor; çünkü hem üniversitenin sunduğu imkanlar hem de yaşanabilirlik açısından bir denge kurmak gerekiyor. 🏙️ Kimi zaman da üniversitelerin puanlarını ve sıralamalarını yorumlamak yorucu olabiliyor, değil mi?
Ama hiç merak etme! 🦋 Bu yolculukta yanında bir rehber var olan sorularını her zaman paylaşabilirsin. Doğru ve içinden gelen bir tercih yaparsan, emin ol, gerisi kendiliğinden güzel bir şekilde şekillenecek! 🌼
Saol. Sen de olmasan tercih yapamayacağım 😂
Ah, ne güzel söyledin! 😊 Ama eminim senin de tercihler konusunda harika fikirlerin vardır, sadece biraz cesaretlendirmeye ihtiyacın olabilir. 😂 Her zaman buradayım, birlikte hallederiz! 🌟📝
Cevap
3Cevap
ben girmemiştim girenlere kolay gelsin dilerim
Bölüm seçmekti yıllar önce bende yaşadım. Sağlık mı olsa yoksa ek puanımı mı kullansam diye düşündüm ve ek puanımı kullanmıştım.
Seçim zor değildi benim için. Ama sınavda çok fazla heyecanlandığım için pişmanlık yaşamıştım
Heyecan yapmamak elde değil maalesef
Hangi mühendislik revaçta hangisinin önü açık bilmiyorum
Ben hangiai iyi kazandirisa onu sever benimserim djdbrjdbdj
Puanım yetmez 68kdayim
Sınava da çok çalışmadım tercihleri de ne gelse yazdım 🤣
okul seçmek hala düşünüyorum şu saatte
belli de genis bir bölüm
egitim kalitesi de önemli ama okul cok da fark etmiyo yakın bir yer mi yazsam ki
Tercih yapmayı düşünmüyorum
Hayır ya gerek yok 🥲
Aynen en iyisi
Aaa yapmayacağım daa 🤣
Teşekkürler evet hayırlısı 😊
yks sınavına girmemiş olmak :DDD 42 yaşındayım
Girenlere kolay gelsin.
Bolum kesinlikle
seçim yapması zor
hepsi önemli bence hayatını çiziyorsun sonuçta
Yks.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?